Burdur'da Kaçan Sürücü Kaza Yaptı: 10 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Burdur'da Kaçan Sürücü Kaza Yaptı: 10 Yaralı

28.08.2025 11:20

Burdur'da polis kaçan sürücünün neden olduğu kazada 3'ü polis 10 kişi yaralandı. Sürücüye adli işlem uygulandı.

1) OTOMOBİLİYLE KAÇAN SÜRÜCÜ, EKİP ARACINA VE OTOMOBİLE ÇARPTI: 3'Ü POLİS, 10 YARALI

BURDUR'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobille önce polis aracına, ardından refüjü aşıp karşı şeritten gelen otomobile çarptı. Kazada 3'ü polis, 10 kişi yaralandı.

Burdur kent merkezinde, saat 05.00 sıralarında, yüksek sesle müzik dinleyip çevreyi rahatsız ettikleri ihbar edilen 15 NP 906 plakalı otomobildekiler, polis tarafından takibe alındı. Otomobilin sürücüsü M.Y. (26), polisin 'dur' ihtarına uymayıp Burdur- Antalya yolunda ilerledi. M.Y., Karasenir Mahallesi'ne kadar geldiği otomobiliyle, kendisini takip eden Asayiş Şube Müdürlüğü ekibinin aracına çarptıktan sonra refüjü aşıp, bu kez karşı şeritten gelen B.K. (37) yönetimindeki 46 ABS 138 plakalı otomobile çarptı. Araçların hurdaya döndüğü kazanın ihbarıyla bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada, sürücüler ile araçlarda bulunan M.Y. (31), İ.G. (30), A.K. (34), İ.E.K. (13) ve A.C.K. (11) ile ekip aracındaki komiser ve 2 polis memuru yaralandı. İlk müdahalesi bölgede yapılan yaralılar, ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.

Vali Tülay Baydar Bilgihan da olay yerine gelip kazayla ilgili bilgi aldı. Polisten kaçan otomobilin sürücüsü hakkında 'Kasten yaralama', 'Trafik güvenliğini tehlikeye düşürme', 'Dur ihtarına uymama' suçlarından adli işlem başlatıldı ve trafik cezası uygulandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Kaçan Sürücü Kaza Yaptı: 10 Yaralı - Son Dakika


Advertisement