Burdur - Sp İl Başkanı Arslan: Bakmayın Aldığımız Oy Oranına - Son Dakika
Güncel

Burdur - Sp İl Başkanı Arslan: Bakmayın Aldığımız Oy Oranına

Burdur - Sp İl Başkanı Arslan: Bakmayın Aldığımız Oy Oranına

Sp İl Başkanı Arslan: Bakmayın aldığımız oy oranına Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Arslan, "Bakmayın aldığımız oy oranına. Bizim gücümüz sayıda değil bizim gücümüz takip ettiğimiz davadadır" dedi.

14.10.2015 17:10

Sp İl Başkanı Arslan: Bakmayın aldığımız oy oranına

Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Arslan, "Bakmayın aldığımız oy oranına. Bizim gücümüz sayıda değil bizim gücümüz takip ettiğimiz davadadır" dedi.

SP Burdur İl Başkanı Süleyman Arslan ve milletvekili adayları Mustafa Düzgün, Abdurrahman Turan ve Mehmet Atile, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Burada konuşan Süleyman Arslan, tek başına hükümet kurulamaması, mevcut siyasi partilerin birbiriyle anlaşamamasının 1 Kasım seçimlerinin gerekçesi olarak gösterildiğini söyledi. Bunu inandırıcı bulmadıklarını anlatan Süleyman Arslan, "Hakikaten milli iradeye siyasiler saygılıysa seçimin arkasından anlaşıp hükümet kurmaları gerekirdi" dedi.

Partilerin hükümeti kurmaktan çok 'hükümeti nasıl kuramayız' çalışmasını yaptığını savunan Süleyman Arslan, "Neticede bu günlere geldik. Türkiye'nin en başında terör olmak üzere o kadar çok problemi var ki bunların ertelenmeye tahammülü yok. Ülkenin bir bölümü kan ve gözyaşı ile kavruluyor. Hal böyleyken sorumlular 'Terörün hakkında geleceğiz, belini kıracağız' şeklinde açıklama yapıyor. Bu bir günlük hadise değil neredeyse 30 yıllık geçmişi var. 30 yıldır çok hükümetler geldi, geçti ama 54'üncü Erbakan hükümeti hariç hükümetler teröre bir teşhis koyamadılar" dedi.

Parti olarak adil bir düzen ve yaşanabilir bir Türkiye kuracaklarını kaydeden Süleyman Arslan, şöyle dedi:

"Arkasından büyük Türkiye'yi inşa edeceğiz. O da yetmeyecek dünyanın gidişatını değiştireceğiz. Birleşmiş Milletler denen ucubeyi milletlerin başından değiştireceğiz. Böyle bir dünya düzeni olmaz. Hedefimiz ta oraya uzanıyor ama öncelikle yaşanabilir bir Türkiye'yi inşa etmemiz gerekiyor. Hedefimiz bu. Bunun için çalışıyoruz. Bakmayın aldığımız oy oranına. Bizim gücümüz sayıda değil bizim gücümüz takip ettiğimiz davadadır. Onun için bizden çekiniyorlar. Onun için aman ha bunlar gelmesin, bunlar oyunbozan diyorlar. Evet biz oyun bozanız. Bu çarpık oyunu bozacağız."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur - Sp İl Başkanı Arslan: Bakmayın Aldığımız Oy Oranına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement