Bursa'da freni patlayan kamyon dehşet saçtı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da freni patlayan kamyon dehşet saçtı

Bursa'da meydana gelen kazada freni patlayan kamyon, yaya ve araçları biçerek hasar verdi. Kamyon refüjdeki direklere çarparak durabildi. Kazada yaralananlar hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

21.07.2023 20:23

Bursa'da freni patlayan kamyon dehşet saçtı

Bursa'da kamyon yaya ve araçları biçti

BURSA - Bursa'da meydana gelen kazada Bursa istikametinden gelmekte olan profil yüklü kamyonun freni patlaması sonucu 2 araç ve bir motosiklete çarparak hasar verdi. Kamyon refüjdeki direklere çarparak durabildi.

Kaza, Bursa'nın Mudanya ilçesi Güzelyalı Eğitim Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde İDO istikametine doğru seyir halindeki Yusuf Özal D. idaresindeki 16 AC 5009 plakalı kamyonun freni patlaması sonucu meydana geldi. Freni patlayan kamyon arkur Kavşağı üzerinde ışıklarda bekleme halinde olan 16 BDJ 709 plakalı araca, daha sonra ise 16 AYM 575 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon üzerinde bulunan demir profillerin düşmesiyle yaya olarak seyir halinde bulunan Saliha Gündoğdu yaralandı.

Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Nazif Sofulu ve yaya Saliha Gündoğdu yaralanırken hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bursa\'da freni patlayan kamyon dehşet saçtı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da freni patlayan kamyon dehşet saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement