Bursa'da inşaat temel kazısı nedeniyle çöken yolun trafiğe açılması için çalışma başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da inşaat temel kazısı nedeniyle çöken yolun trafiğe açılması için çalışma başlatıldı

Bursa\'da inşaat temel kazısı nedeniyle çöken yolun trafiğe açılması için çalışma başlatıldı

Bursa'nın Nilüfer ilçesi sınırlarındaki bir inşaatın temel kazısı nedeniyle çöken kara yolunun trafiğe açılması için çalışma başlatıldı. Nilüfer ilçesinin güney kesiminden İzmir yoluna bağlantı sağlayan Bilginler Caddesi'nin FSM Köprüsü yanındaki inşaat alanında meydana gelen temel kazası sonucunda yolun bir kısmı çöktü. Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, olayın ihbar edilmesi üzerine hemen yolu trafiğe kapattı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da incelemelerde bulundu. Yolun yeniden trafiğe açılması için çalışmalara başlandı.

07.02.2024 13:47  Güncelleme: 02:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Nilüfer ilçesi sınırlarındaki bir inşaatın temel kazısı nedeniyle çöken kara yolunun trafiğe açılması için çalışma başlatıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Nilüfer ilçesinin güney kesiminden İzmir yoluna bağlantı için kullanılan Bilginler Caddesi'nin FSM Köprüsü yanındaki inşaat alanındaki temel kazası nedeniyle yolun bir kısmı çöktü.

İhbar üzerine Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hemen yolu trafiğe kapattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın da inceleme yaptığı kara yolunun yeniden trafiğe açılması için çalışmalara başlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da inşaat temel kazısı nedeniyle çöken yolun trafiğe açılması için çalışma başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement