Bütün Diller O'nu Söyler Programları Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika
Güncel

Bütün Diller O'nu Söyler Programları Büyük İlgi Görüyor

Bütün Diller O\'nu Söyler Programları Büyük İlgi Görüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Kutlu Doğum Haftası nedeniyle İl Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlediği Bütün Diller O'nu Söyler programları devam ediyor.

18.04.2013 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin İl Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlediği Bütün Diller O'nu Söyler programlarında farklı ülkelerden gelen sanatçılar kendi dillerinde Peygamber Efendimizi anlatıyor.

Yağışlı hava nedeniyle Mevlana Meydanı'ndan Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi'ne alınan programlar kapsamında önceki gün İspanya'dan Hamza Carlos, Bosna Hersek'ten Grup Hamza ve Güney Afrika'dan Dünya Kur'an-ı Kerim Okuma Birincisi Abdurrahman Sadien'in katıldığı ve büyük ilgi gören programlar dün akşam İran'dan Muhammed Tusi ve sevilen sanatçı Sedat Uçan'la devam etti.

İlk olarak Ayşe-Kemal İnanç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu grubun seslendirdiği ilahilerle başlayan programda İran'dan gelen Muhammed Tusi Kur'an-ı Kerim okudu.

Programın sonunda ise Sedat Uçan, Peygamber Efendimizi anlatan birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.

Programa katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kutlu Doğum'un bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi. Konya'da Kutlu Doğum Haftası'nın dolu dolu yaşandığını belirten Başkan Akyürek, sanatçılara ve ekiplerine teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Bütün Diller O'nu Söyler programları kapsamında 17 Nisan akşamı Almanya'dan Mustafa Özcan Güneşdoğdu, Filistin'den İbrahim El Dardasawi, 18 Nisan akşamı ise Makedonya'dan Mesut Kurtiş ile Hafız Ahmet Karalı yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bütün Diller O'nu Söyler Programları Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement