Büyükşehir Belediyespor'da Hedef 5'te 5 - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyespor'da Hedef 5'te 5

Büyükşehir Belediyespor\'da Hedef 5\'te 5

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Çanakkale Dardanelspor maçı öncesinde hazırlıklarda sona doğru gelindi.

16.02.2018 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahadan 3 puanla ayrılıp 5'te 5 yapmak isteyen temsilcimiz, bugün Manisa'daki hazırlıklarını tamamladı.

TFF 3. Lig 1. Grupta haftalardır zirvedeki yerini koruyan ve rakipleriyle arasında ki puan farkını her geçen gün daha da açan Lider Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü saat 13.30'da deplasmanda oynanacak olan Çanakkale Dardanelspor maçı öncesinde hazırlıklarda sona doğru gelindi.

MANİSA'DA HAZIRLIKLAR BUGÜN TAMAMLANDI

Bugün sabah yaptığı antrenmanla Manisa'daki hazırlıklarını tamamlayan Yeşil Beyazlılar, akşam saatlerinde Çanakkale'de kampa girecek. Yarın Çanakkale'de yapacağı ter idmanının ardından hazırlıklarına son noktayı koyacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da tek hedef sahadan galibiyetle ayrılıp şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak.

CİHAN DIŞINDA EKSİK BULUNMUYOR

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü oynanacak olan Çanakkale Dardanelspor maçı öncesinde sakatlığı devam eden Cilan dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Düzcespor maçında cezalı oldukları için forma giyemeyen İsmail Köse ve Ufukhan Bayraktar, Teknik Direktör Levent Devrim'in görev vermesi halinde forma giyebilecekler.

MAÇIN HAKEMİ SERCAN YILMAZ

Pazar günü saat 13.30'da Çanakkale 18 Mart Stadı'nda oynanacak olan Çanakkale Dardanelspor- Manisa Büyükşehir Belediyespor maçını Sercan Yılmaz yönetecek. Yılmaz'ın yardımcılıklarını ise Berkay Salman ve Ömer Kibiroğlu yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Abdülkadir Düzgün.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyespor'da Hedef 5'te 5 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement