Çeşme'de Orman Yangını: Havadan ve Karadan Müdahale Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Çeşme'de Orman Yangını: Havadan ve Karadan Müdahale Devam Ediyor

Dumanları fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye 4 uçak, 7 helikopter, 23 arazöz, 5 su ikmal aracı ve 2 dozer sevk edildi. Alevlere ilk müdahale 9 dakika içinde yapıldı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

29.07.2023 16:52  Güncelleme: 19:59

İzmir'in Çeşme ilçesinde, ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın, havadan ve karadan müdahale ile bir süre sonra kontrol altına alındı.

İzmir'in Çeşme ilçesinde orman yangını! Alevlere havadan ve karadan müdahale devam ediyor

ORMANLIK ALANDA YANGIN ÇIKTI

Ildır Mahallesi'nde, saat 16.00 sıralarında orman yangını çıktı. Dumanları fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi.

İzmir'in Çeşme ilçesinde orman yangını! Alevlere havadan ve karadan müdahale devam ediyor

YANGINA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE

Saat 15.45'de başlayan yangına 15.54'de ilk müdahale yapıldı. 4 uçak, 7 helikopter, 23 arazöz, 5 su ikmal aracı ve 2 dozer yangını söndürme çalışmalarına katıldı. Orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle 2.5 saatte kontrol altına alındı.

İzmir'in Çeşme ilçesinde orman yangını! Alevlere havadan ve karadan müdahale devam ediyor
Çeşme\'de Orman Yangını: Havadan ve Karadan Müdahale Devam Ediyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çeşme'de Orman Yangını: Havadan ve Karadan Müdahale Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mert çelik:
    idam sözü ne oldu 23 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement