Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türk okullarının, yurt dışında ülkeyi başarıyla temsil ettiğini bildirdi.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bayraktar, Güney Kore'nin başkenti Seul'de faaliyet gösteren Rainbow Uluslararası Türk Okulunu ziyaret etti.
Okul girişinde öğrenciler tarafından güllerle karşılanan Bayraktar, gittiği her ülkede mutlaka Türk okullarını ziyaret ettiğini belirtti.
Bayraktar, Türkiye'den kilometrelerce uzakta gurbeti yaşayarak, hizmet eden eğitim gönüllülerini yürekten kutladığını vurgulayarak, "Türk okulları, ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil ediyor. Gelecekte bu hizmetlerin önemi daha iyi anlaşılacaktır" ifadelerini kullandı.
Hemşehrisi olan okul müdürü Eşref Sağlam'a vazo hediye eden Bayraktar, daha sonra derslikleri ve laboratuvarları gezdi. - ANKARA
Son Dakika › Güncel › Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: 'Türk Okulları, Ülkemizi Yurt Dışında Başarıyla Temsil Ediyor' - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?