Ceyhan'da silahlı saldırı sonucu öldürülen kişinin katilleri tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ceyhan'da silahlı saldırı sonucu öldürülen kişinin katilleri tutuklandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Ceyhan ilçesinde evinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Turan Rigan'ın katilleri olarak gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı. Zanlıların ikametlerinde yapılan aramalarda ise 2 ruhsatsız tabanca, 2 tüfek ve kurşun geçirmez yelek ele geçirildi.

Ceyhan ilçesinde bir kişinin evinin önünde silahla vurularak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı.

Namık Kemal Mahallesi'nde evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Turan Rigan'ın (44) ölümüne ilişkin 5 Ocak'ta gözaltına alınan M.B, O.Ç, B.U. ve G.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlıların ikametlerinde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabancayla 2 tüfek ve kurşun geçirmez yelek ele geçirildi.

Adliyeye sevk edilen 4 zanlı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

21 Aralık'ta, evinin önünde otomobilinden inen Turan Rigan silahlı saldırıya uğramış, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Rigan'ın yaşamını yitirdiğini belirlemişti.

Kaynak: AA