CHP Adayılarından Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

CHP Adayılarından Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

CHP Adayılarından Kayseri Gazeteciler Cemiyeti\'ne Ziyaret

Chp Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan ve beraberindeki milletvekili adayları, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'ı ziyaret etti.

15.04.2015 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan ve beraberindeki milletvekili adayları, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'ı ziyaret etti.

Ayan ve beraberindeki Milletvekili adayları; Çetin Arık, Aşkın Genç ile Mustafa Utku Sarı ziyarette seçim çalışmalarına yönelik bilgi verdi. CHP birinci sıra Milletvekili adayı Çetin Arık, kamuoyundan olumlu yönde tepkiler aldıklarını belirterek, "Kayseri'de şu an için 3 garanti, 4'üncü vekili de çıkarmak için gayret ediyoruz" dedi. Halkın artık eskisi gibi gözlerini kaçırmadıklarını ve kendilerinin gözlerinin içine baktıklarını belirten Arık, şöyle dedi:

"Halk, 'Bizi artık AKP'den kurtarın. İşsiz çocuklarımız var. Ekonomik sıkıntılar içerisindeyiz. Bizim trilyon dediğimiz paralara bunlar birkaç kuruş diyor. Artık iktidara gelin. Çünkü halk sizin iktidarınızda gülecek' diyorlar. Gösterilen ilgiden memnunuz. CHP olarak ayağı yere basan sağlam projelerle iktidara geliyoruz. Bizim iktidarımız da kimse aç yatmayacak."

Arık, meydanın baskı altında olduğunu AK Parti kadar muhalefete de yer verilmesini istedi. CHP İl Başkanı Mustafa Ayan da konuşmasında pırıl pırıl adaylarla seçime hazırlandıklarını söyledi. Pozitif yönü ağır olan seçim kampanyası yürüteceklerini kaydeden Ayan, "Halkımıza rahat nefes aldıracak projelerimizi vatandaşlarımıza anlatacağız. Halkın CHP ve projelerine ilgisinden memnunuz. Halk artık AKP'den bıkmış durumda" diye konuştu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da, CHP'lilere seçim sürecinde başarılar diledi.  Diğer yandan ziyarette şakayla karışık CHP birinci sıra adayı Çetin Arık ile Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Kayseri'deki siyasi partilerin çıkaracakları milletvekili sayısına yönelik yönelik seçim iddiasına girdi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Adayılarından Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement