CHP'de Merkez İlçe Başkanı Faruk İyigün Oldu - Son Dakika
Güncel

CHP'de Merkez İlçe Başkanı Faruk İyigün Oldu

CHP\'de Merkez İlçe Başkanı Faruk İyigün Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Merkez İlçe Kongresi'nde çekişmeli geçen seçimi, 84 oy alan Faruk İyigün kazanarak Merkez İlçe Başkanı oldu.

26.03.2012 13:20

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Merkez İlçe Kongresi'nde çekişmeli geçen seçimi, 84 oy alan Faruk İyigün kazanarak Merkez İlçe Başkanı oldu.

CHP Merkez İlçe Kongresi Kültür Sitesi Salonu'nda çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleşti. Kongreye Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın yanı sıra, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da katıldı. Ayrıca, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Mustafa Ramazan ve Merkez İlçe Başkanı Murat Ercan da kongreye katılanlar arasında yer aldı. Genel Kurul'un Divan Başkanlığı'nı Artvin Milletvekili Uğur

Bayraktutan yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Yönetim Kurulu Raporları okundu. CHP'li Ahmet Bilgin söz alarak bir konuşma yaptı. Yapılan konuşmanın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Kurul'a gönderdiği mesaj okundu. Merkez İlçe Yönetim Kurulu raporları oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 12 Haziran seçimleri öncesi ve sonrasını değerlendirdi. Özcan, bu kongrelerde daha önce hep 'başarılı olacağız' dediklerini, 12 Haziran'a kadar başarı kaydedemeyip hep oy artırdıklarından bahsettiklerini söyledi. Bu başarının birlik ve beraberliğin sonucu olduğunu dile getiren Tanju Özcan, "Artık biz kongrelerde başarımızı konuşuyoruz. AKP kongrelerinde somut başarısızlığını tartışıyor, CHP başarısını paylaşıyor" dedi.

Çarşaf liste nedeniyle oy kullanma işlemi uzun sürdü. CHP'de çarşaf listeyle yapılan Merkez İlçe Başkanlığı seçiminin galibi Faruk İyigün oldu. İyigün 84 oy alırken, mevcut başkan Suat Turçu 80 diğer aday Saffet Kara ise 78 oy aldı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'de Merkez İlçe Başkanı Faruk İyigün Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement