CHP Ege Bölgesi İl Başkanları İzmir'de toplanacak - Son Dakika
Güncel

CHP Ege Bölgesi İl Başkanları İzmir'de toplanacak

CHP Ege Bölgesi İl Başkanları İzmir\'de toplanacak

CHP Ege Bölgesi İl Başkanları, İzmir İl Başkanlığında toplanacak ve Prof. Dr. Tanju Tosun ve Prof. Dr. Gülgün Tosun'un sunum yapacağı bir etkinlik düzenlenecek.

11.05.2024 09:52  Güncelleme: 09:53

10.30 - 11.00 - CHP Ege Bölgesi İl Başkanları, İzmir İl Başkanlığında toplanacak. Daha sonra Prof. Dr. Tanju Tosun ve Prof. Dr. Gülgün Tosun, CHP İzmir İl Başkanlığı Konferans Salonu'nda bir sunum yapacak. (GÖRÜNTÜLÜ - İZMİR)

10.30 - Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın 2024 yılı tatbikat planı kapsamında DENİZKURDU-II/2024 Tatbikatı, Aksaz'da icra edilecek. (GÖRÜNTÜLÜ - CANLI/MARMARİS)

11.45 - CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Maden Sektöründe İşçi ve Çevre Sağlığı Sempozyumu'nda konuşacak. (GÖRÜNTÜLÜ - MANİSA)

13.30 - İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ordu Korgan Meydanı'nda halk buluşmasında konuşacak. (GÖRÜNTÜLÜ- ORDU)

14.30 - CHP Ege Bölgesi İl Başkanları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı ziyaret edecek. (GÖRÜNTÜLÜ - CANLI/ İZMİR)

18.30 - Emek, Barış ve Demokrasi Güçleri, 1 MayısTaksim'de kutlamak isterken tutuklananların serbest bırakılması için açıklama yapacak. (GÖRÜNTÜLÜ - CANLI/ İSTANBUL)

ANKA HABER AJANSI İYİ ÇALIŞMALAR DİLER...

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Ege Bölgesi İl Başkanları İzmir'de toplanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement