CHP, Gebzeli ve Giresunlulardan Destek İstedi - Son Dakika
Güncel

CHP, Gebzeli ve Giresunlulardan Destek İstedi

CHP, Gebzeli ve Giresunlulardan Destek İstedi

CHP ilçe Başkanı Sedat Tatar ve Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz ile birlikte Gebzeliler Yardımlaşma ve Dayanışma derneğini ziyaret etti.

10.02.2014 11:12  Güncelleme: 11:18

CHP Parti Meclisi üyesi ve Kocaeli milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş, CHP ilçe Başkanı Sedat Tatar ve Gebze Belediye başkan Adayı Yakup Yılmaz ile birlikte Gebzeliler Yardımlaşma ve Dayanışma derneğini ziyaret etti. Gebze Belediye Meclis Üyesi aday adaylılarının da eşlik ettiği CHP heyetini Gebzeliler Dernek Başkanı Tolga Pekcan ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

HERKESLE KANLI BIÇAKLIYIZ

Dernek üyelerine bir konuşma yapan CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş, hükümete yüklendi. Güneş,"Ülke ekonomisi belini doğrultamıyor. Bunun nedenlerinden biri Suriye'deki savaşa müdahil olmamızdır. Hükümet, yanlış dış politikaları yüzünden, tüm komşularımızla olduğu gibi bu ülke ile de kanlı bıçaklı olduk. Silah sokarak kardeşi kardeşe kırdırmaktadırlar. Ekonomi bozukta, siyaset düzgün mü? Ülke tarihinde ilk defa dört bakanın oğlu ağır ithamlarla karşı karşıya. Yolsuzluk iddialarının üzerine girmek yerine, bir de savcıları, emniyet müdürlerini ve polisleri darma dağın ettiler. Ne hukuk ve yasa tanıyorlar. Fezlekeleri bile geri gönderip oyalama yapıyorlar.Halk ile alay ediliyor"dedi.

YAPTIKLARI İKİ İŞ VAR

Ülke değerlendirmesinden sonra yerel ve AKP'li belediyelere de yüklenen Güneş, "yaptıkları iki iş var. Biri battı çıktılar, diğeri yol kenarlarına koyun ve çoban heykelleri. Ne vizyon, ne gelecek, ne proje kimsenin umrunda değil. Nasıl olsa halk oy veriyor diye kimseyi önemsemiyorlar."diye konuştu.

CHP ilçe başkanı Sedat Tatar ile Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz ise yaptıkları konuşmalarda, 30 mart'ta halkın eline bir fırsat geçeceğini, Gebze'nin hem hizmet hem kucaklayıcı hem de şeffaf bir yönetime kavuşturulması için CHP'ye destek verilmesini istediler.

GİRESUNLULARA GİTTİLER

CHP heyetinin ikinci durağı ise, Giresunlular derneği oldu. Giresunlular Dernekler Birliği  Başkanı Sebahattin Kılıç tarafından karşılanan Güneş ve Yılmaz, burada da yaptığı konuşmalarda CHP'ne fırsat verilmesini istediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel CHP, Gebzeli ve Giresunlulardan Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement