"CHP İzmir İl Başkanlığı Belediye Meclis Üyeleri Kampı" başladı - Son Dakika
Güncel

"CHP İzmir İl Başkanlığı Belediye Meclis Üyeleri Kampı" başladı

"CHP İzmir İl Başkanlığı Belediye Meclis Üyeleri Kampı" başladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "CHP'li belediyeler bütçeleri çok iyi kullanıyor ve vatandaşların ihtiyacını karşılamaya çalışıyor.

18.11.2022 14:15  Güncelleme: 14:20

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "CHP'li belediyeler bütçeleri çok iyi kullanıyor ve vatandaşların ihtiyacını karşılamaya çalışıyor." dedi.

CHP İzmir İl Başkanlığı Belediye Meclis Üyeleri Kampı, Seferihisar ilçesindeki bir otelde, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı, bazı milletvekilleri ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla başladı.

Burada konuşan Torun, hakkında düzenlenen fezlekenin Adalet Bakanlığına gönderildiğini belirterek, "Bu galiba dördüncü benim, hiç fark etmez. İnandığımız yolda kararlı adımlarla ilerleyeceğiz. Asla ve asla bir adım dahi geri atmayacağız." diye konuştu.

CHP'nin 2019'da 11 büyükşehir ve 250'ye yakın belediye aldığını hatırlatan Torun, bunun da iktidardaki yönetimi sandıkla gönderebileceklerini gösterdiğini ifade etti.

Toplumun tüm kesimlerinin ekonomik sıkıntı içinde olduğunu ileri süren Torun, şunları aktardı:

"CHP'li belediyeler bütçeleri çok iyi kullanıyor ve vatandaşların ihtiyacını karşılamaya çalışıyor. Eğer bizim belediyelerimiz olmasaydı şu anda yaşadığımız sorun çok daha büyürdü. CHP'li belediyeler merkezi hükümetin ya da yerel yönetimin görevi demeden vatandaşın her ihtiyacına koşuyor."

İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dileğinde bulunan Torun, saldırının takipçisi olacaklarını dile getirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ise Türkiye Cumhuriyeti'ni terörle terbiye edemeyeceklerini vurguladı.

CHP'nin ve altılı masanın seçime hazır olduğunu anlatan Salıcı, "Biz adımlarımızı sıklaştıracağız. Her gün uğraştıkları altılı masadaki iradeyi çelik bir irade olarak ortaya koyacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'CHP İzmir İl Başkanlığı Belediye Meclis Üyeleri Kampı' başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement