CHP'li Keskin: Erdoğan, Kontrolsüz Bir Güçle Saldırganlaştı - Son Dakika
Güncel

CHP'li Keskin: Erdoğan, Kontrolsüz Bir Güçle Saldırganlaştı

CHP\'li Keskin: Erdoğan, Kontrolsüz Bir Güçle Saldırganlaştı

Chp Denizli Milletvekili Adnan Keskin, AK Parti'nin anketlerde oyunun düştüğünü öne sürerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi.

05.05.2015 15:10

Chp Denizli Milletvekili Adnan Keskin, AK Parti'nin anketlerde oyunun düştüğünü öne sürerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi. Keskin, "Erdoğan zıvanadan çıktı, kontrolsüz bir güçle saldırganlaştı" dedi.

Denizli'de seçim çalışmalarını sürdüren CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, 7 Haziran genel seçimlerinin önemine dikkat çekerek, "Ülkeyi haramzede iktidardan ve yaşattığı kirlilikten kurtarmamız şart" dedi.

Türkiye'nin zor bir viraja girdiğini, ya başkanlık heveslisi diktatörlük anlayışına dur denileceğini, ya ülkeye sahip çıkılıp mutlu Türkiye'nin kurulacağını iddia eden Keskin, "Dini zenginleşme ve sömürü aracı olarak gören hırsızlığı ve yolsuzluğu aklayanları al aşağı edeceğiz. Son dönemde, iktidarın anketlerde oyunun düşmesi Recep Tayyip Erdoğan'ı adeta çıldırtıyor. Yaşadığı panikle zıvanadan çıkmış bir halde CHP'ye ve tüm muhaliflere saldırıyor. Böyle bir Cumhurbaşkanı olur mu? Başkanlık özlemiyle seçilmiş diktatör olmak isteyen Erdoğan iyice kontrolden çıktı. Zıvanadan çıkan Erdoğan, kontrolsüz bir güçle saldırganlaştı" diye konuştu. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Keskin: Erdoğan, Kontrolsüz Bir Güçle Saldırganlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement