CHP'li Koç İstifa Tartışmalarına Açıklık Getirdi - Son Dakika
Güncel

CHP'li Koç İstifa Tartışmalarına Açıklık Getirdi

CHP\'li Koç İstifa Tartışmalarına Açıklık Getirdi

CHP'li Haluk Koç, "Olaylar karşısında sorumluların kayıtsız kalması karşısında vekillerimiz duyarlılık göstererek böyle bir talebi oldu." dedi.

21.05.2014 15:55  Güncelleme: 16:06

CHP Sözcüsü Haluk Koç, CHP'li milletvekillerinin istifa edecekleri yönündeki tartışmalara ilişkin, "Bazı milletvekillerimiz yaşanan tüm bu olaylar karşısında sorumluların kılını kıpırdatmaması gerçeğini görerek, bir sanatçı duyarlılığı bir kadın duyarlılığı göstererek böyle bir talebi dile getirdiler" dedi.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

CHP MYK Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında çalışmalarını sürdürürken CHP Sözcüsü Koç, bir basın toplantısı düzenledi.

"SİYASİ YORUM YAPMADIK"

Toplantı da Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasıyla ilgili CHP milletvekillerinin siyasi yorum yapmadığını belirten Koç, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

"BU İSTİFA TALEBİ SORUMLULARA İSTİFA ÇAĞRISI"

Soma'da yaşanan maden faciasının ardından CHP'li milletvekillerinin istifa edecekleri yönündeki tartışmalarla ilgili Koç, "Bazı milletvekillerimiz yaşanan tüm bu olaylar karşısında sorumluların kılını kıpırdatmaması gerçeğini görerek, bir sanatçı duyarlılığı bir kadın duyarlılığı göstererek böyle bir talebi dile getirdiler. Mevzuat ayrı biliyorsunuz. Bu istifanın Meclis çoğunluğu tarafından onaylanması gerek. Olay o değil. Konu iki tane CHP bayan milletvekilinin bu feryadı dile getirmesi değil, onların mesaj verdiği kılını kıpırdatmayan gözünü karartmış bu işin siyasi sorumluları. İstifa etmeyi düşünmüyor musunuz? Mesaj odur. " dedi.

"İSTİFA ETMESİ GEREKN AK PARTİLİ VEKİLLER"

Koç, "Bu felaketten siyasi istifa gelmemesi başka bir felakettir. İstifa etmesi gerekenler o önergeleri verenler değil. Özgür Özel, Hasan Ören, Sakine Öz değil, Manisa milletvekillerimiz değil, o önergeye hayır oyu veren iktidarın Manisa milletvekilidir" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'li Koç İstifa Tartışmalarına Açıklık Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • VATANDAŞ: BIRAKIN BU AYAKLARI MİLLET YEMEZ GÜLÜM.SİZİ GİDİ KOLTUK SEVDALILARI.SİZDE UTANMA OLSA HER SEÇİM KAYBEDİYORSUNUZ OZAMAN İSTİFA EDERDİNİZ. 17 0 Yanıtla
  • Göbekli Emmi: Niye etmediniz peki? 9 0 Yanıtla
  • bilir kişi: Muhalif bile olamayan zavallilar. Her kötü den medet umuyorlar. Yazık yazık. 6 0 Yanıtla
  • bilir kişi: Tüm chp lileri duyarlı olmaya davet ediyorum, HAYDİ ISTIFAYA. Şiiit kimse çaktirmasin bunlar işi ayikana kadar yi 2023 olur zaten. 5 0 Yanıtla
  • ramazan sarikaya: geç bile kaldılar zaten bunlarda utanma arlanma olsa çoktan istifa ederlerdi zaten bir işe yaramıyorlar doğru dürüst muhalefet olmayı bile beceremiyorlar nerde illegal olay varsa chp orda söyleyecek söz bulamıyorum 2 0 Yanıtla

Advertisement