
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Rize'nin Güneysu ilçesindeki Merkez Cami'nde kıldı. Namazın ardından vatandaşlarla bayramlaşan Erdoğan, gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Ramazan ayının önemine vurgu yapan Erdoğan, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif'i geride bıraktık ve bugün Ramazan Bayramı ile müşerref olduk. Rabb'im Ramazan Bayramı'nı tüm ailem-i İslam için bir kurtuluşa vesile kılsın" ifadelerini kullandı.

Orta Doğu'daki gelişmelere değinen Erdoğan, "Orta Doğu şu anda kaynıyor. Bu Siyonist İsrail, yüzlerce binlerce insanı katletti. İnşallah bunun bedelini de ödeyeceğinden hiç şüphem yok" dedi.

Cami çıkışında vatandaşlarla bayramlaşan Erdoğan, gazetecilere simit ikramında bulundu. Bayramın birlik ve beraberliğe vesile olmasını dileyen Erdoğan, "Rabb'im yar ve yardımcımız olsun. Ramazan Bayramı'nı ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile kılsın" diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, programının ardından Güneysu'daki konutuna geçti.
Son Dakika › Güncel › Bayram namazını kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde o ülke vardı: Bedelini ödeyecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.