Cumhurbaşkanı Gül, Erzincan'da Cemevini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül, Erzincan'da Cemevini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Gül, Erzincan\'da Cemevini Ziyaret Etti

Erzincan'da bulunan Cumhurbaşkanı Gül, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şubesi'ni ziyaretinin ardından basın açıklaması yaptı.

16.11.2013 12:07  Güncelleme: 14:36

Erzincan'da bulunan Cumhurbaşkanı Gül, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şubesi'ni ziyaretinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 'Bu memleket hepimizindir. Bu memlekette dedelerimiz, onların dedeleri ve atalarımız, hepimiz burada doğmuş, burada büyümüşüz. Dolayısıyla burada birbirimize saygı, sevgi ve muhabbet içerisinde olduğumuz sürece her şey çok daha iyi olacaktır' dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çeşitli temas ve incelemeler gerçekleştirmek için bulunduğu Erzincan'da Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şubesi'ni ziyaret etti.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Erzincan Şubesi'ni ziyaretinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Gül şunları söyledi 'Biliyorsunuz Muharrem ayı içerisindeyiz. Böyle mübarek günlere de rastlamış oldu. Gündüz Cuma Namazına nasıl gittiysem, bugün de burada Cem evini ziyaret etmekten gerçekten büyük bir memnuniyet duydum. ve şunu söyleyeyim Bu memleket hepimizindir. Bu memlekette dedelerimiz de, onların dedeleri de, babalarımız da, atalarımız da, hepimiz burada doğmuşuz, burada büyümüşüz. Dolayısıyla burada hepimiz de birbirimize saygı, sevgi, muhabbet içerisinde olduğumuz sürece her şey çok daha iyi olacaktır. Tabii ki çeşitli görüşleri dinledim, notları da aldım. Biliyorsunuz Türkiye'de büyük bir değişiklik var, anlayış değişikliği var. Birbirimizin sorunlarına kulak veriyoruz. Onlar dinleniyor. Bunlarla ilgili gerekenler adım adım yapılıyor. Sadece Alevi vatandaşlarımızın değil, Sünni vatandaşlarımızın da, memleketimizin doğusunun da, batısının da, İzmir'in de, Diyarbakır'ın da, Kayseri'nin de hepsinin sorunları var, çeşitli talepleri var. Dolayısıyla bunların hepsine kulak vermek, bunları gidermek için uğraşmak da, devleti yönetenlerin, hepimizin tabii ki görevidir. O açıdan doğrusu çok memnun oldum. Sağ olsunlar, gayet güzel dualar da edildi. Ben tekrar bütün vatandaşlarımın, özellikle Erzincanlıların bu kadar büyük bir hoşgörü ve dayanışma içerisinde, birbirlerine saygı ve sevgi içerisinde yaşıyor olmalarını çok anlamlı buluyorum. Herkesi bundan dolayı tekrar tebrik ediyorum.'

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül, Erzincan'da Cemevini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement