Daü Kariyer Günleri Yarın Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Daü Kariyer Günleri Yarın Başlıyor

Daü Kariyer Günleri Yarın Başlıyor

Açılışı Tc Lefkoşa Büyükelçisi Halil Abrahim Akça Gerçekleştirecek

26.04.2011 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (MİKA) tarafından organize adilen ve bu sene onbirincisi düzenlenecek olan "Kariyer Günleri - 2011", 27 – 29 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. 27 Nisan 2011 tarihinde başlayacak ve 3 gün sürecek olan "Kariyer Günleri" kapsamında öğrenciler, kendi alanlarında uzman olan iş dünyasının seçkin kişileriyle buluşacak. DAÜ tarafından geleneksel hale getirilen Kariyer Günleri'nde bu yıl "Değişim ve İnovasyon" konsepti işlenecek. 3 gün sürecek olan etkinlikler çerçevesinde katılımcılar iş dünyasını tanıtıp, iş dünyasının yeni mezun adaylarından neler beklediklerini ve onları iş yaşantısına hazırlamak üzere deneyimlerini ve öngörülerini öğrencilere aktaracak ve bu amaç için çeşitli aktiviteler düzenlenecek.

32 binin üzerinde mezunu ile adanın en büyük devlet üniversitesi olan DAÜ, mezun ettiği öğrencileri de unutmadı ve Kariyer Günleri'ne davet etti. Kariyerlerinde başarılı olan DAÜ mezunlarını öğrencilerin mezun olmadan sektöre hazırlanmasını sağlayacak. Öğrenciler ünlü firmaların insan kaynakları direktörleri, işe alım müdürleri ve genel müdür seviyesindeki kişilerle tanışma fırsatını yakalayacak. Katılımcı firmaların temsilcileri DAÜ öğrencilerine kendilerini tanıtacak ve firmaları adına iş mülakatı ve stajiyer mülakatı yapacaklar.

"Kariyer Günleri – 2011" açılışı yarın (27 Nisan 2011 Çarşamba), saat 10:30'da, DAÜ Mehmet Tahiroğlu Salonu'nda Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim AKÇA'nın katılımı ile gerçekleştirilecek ve Büyükelçi AKÇA açılışta öğrencilere "Değişim Süreci ve İnovasyon" konusunda bir konuşma yapacak.

DAÜ MİKA Müdürü Özlem Avcı konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü'nün mezunlar ile üniversite arasındaki bağları güçlendirmek amacı ile çalışmalar yaptığını belirtti. Avcı, öğrencilere kariyer planlama danışmanlığı hizmeti verildiğini ve iş dünyası ile üniversiteyi bir araya getirdiklerini ifade etti. Avcı, MİKA'nın mezun adaylarına staj ve iş olanakları sağlamanın yanı sıra ufuklarının gelişmesine de yardımcı olduklarını vurguladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Daü Kariyer Günleri Yarın Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement