DAÜ Mezuniyet Törenine Hazır - Son Dakika
Güncel

DAÜ Mezuniyet Törenine Hazır

DAÜ Mezuniyet Törenine Hazır

Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş DAÜ mezuniyet töreni'nde anılacak

31.01.2012 11:14

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) yeni mezunlar vermenin gururunu yaşıyor. 1 Şubat 2012 Çarşamba günü, saat 14:00'te, DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı'nda gerçekleştirilecek olan 2011-2012 Akademik Yılı Güz Dönemi Mezuniyet Töreni için hazırlanan DAÜ, törenin DAÜ'ye yakışır bir şekilde geçmesi adına bütün hazırlıklarını tamamladı. DAÜ TV, Bayrak Haber, Kanal T ve Kıbrıs TV tarafından canlı yayın yapılarak dünyanın birçok ülkesinden izlenebilecek olan törene katılımın yüksek protokol seviyesinde olması bekleniyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın vefatı dolayısı ile bu yıl mezuniyet töreninde sanatçı yer almayacak. Törenin ilk dakikalarında merhum Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf Raif Denktaş için de kısa bir anma programı gerçekleştirilecek. Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora programlarından yaklaşık 800 mezun vermeye hazırlanan DAÜ, Mezuniyet Töreni için oluşturulan tema ve konseptle yeni mezun olacak öğrencilere farklı oldukları ve farklarını kendilerinin yarattığı mesajını veriyor.

2011- 2012 Güz Dönemi Mezuniyet teması ile DAÜ yaşama dair yeni ve farklı bakış açılarıyla donanmış değişim ve gelişimleri yakından izleyen, değişen duruma hızlı adapte olan ve sağlam bir duruş sergileyebilen öğrencilerin mezun olduğu bir kurumu temsil ediyor. Mezunlar 1 Şubat 2012 tarihinde mezun olurken her biri DAÜ ailesinin birer temsilcisi olarak tüm dünyaya yayılacak.

1 Şubat 2012 Çarşamba günü gerçekleşecek DAÜ Mezuniyet Töreni'ne Başbakan İrsen Küçük, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümg. Mehmet Daysal, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Maliye Bakanı Ersin Tatar, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Kaşif, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dt. Şerife Ünverdi, Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, ÖRP Başkanı ve Milletvekili Doç. Dr. Turgay Avcı, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak, Gazimağusa Kaymakamı Beran Bertuğ, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rıza Ayhan, İTÜ Kuzey Kıbrıs Rektörü Prof. Dr. Mustafa Yanalak, alay komutanları, çeşitli belediye başkanları, müdürler, akademisyenler ve kalabalık bir veli topluluğunun katılımı bekleniyor

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DAÜ Mezuniyet Törenine Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement