Denizli'de elektrikli motosiklet kazası - Son Dakika
Güncel

Denizli'de elektrikli motosiklet kazası

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde otomobilin çarptığı elektrikli motosikletin sürücüsü ve arkasındaki kişi yaralandı. Kaza, başka bir otomobilin araç kamerasına yansıdı.

05.12.2023 15:29

DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde otomobilin çarptığı elektrikli motosikletin sürücüsü Birgül Özden (33) ve arkasındaki Yasemin Dural (35) yaralandı. Kaza, seyir halindeki başka bir otomobilin araç kamerasına yansıdı.

Kaza, dün Asmalıevler Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda meydana geldi. Bayram Aydın'ın kullandığı 20 AİC 358 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Birgül Özden yönetimindeki elektrikli motosikletle çarptı. Kazada Birgül Özden ve arkasındaki Yasemin Dural yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza, seyir halindeki başka bir otomobilin araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde Birgül Özden ve Dural'ın yola savrulduğu anlar yer aldı.

Denizli\'de elektrikli motosiklet kazası
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'de elektrikli motosiklet kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement