Denizli'ye Alınan 4 Ambulans Hizmete Başladı - Son Dakika
Güncel

Denizli'ye Alınan 4 Ambulans Hizmete Başladı

Denizli\'ye Alınan 4 Ambulans Hizmete Başladı

Sağlık Bakanlığı tarafından, 3’ü ilçe ve biri merkezde kullanılmak üzere gönderilen 4 tam donanımlı ambulans hizmete başladı.

27.11.2017 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı tarafından, 3'ü ilçe ve biri merkezde kullanılmak üzere gönderilen 4 tam donanımlı ambulans hizmete başladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Denizli'de hizmete alınmak üzere gönderilen 4 tam donanımlı ambulans için valilik önünde tören düzenlendi. Törene Vali Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk ile davetliler katıldı.

Denizli'deki sağlık alanında verilen hizmetlerle ilgili olarak bilgiler veren İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, "Denizli'de 32 acil sağlık istasyonu ile 98 adet ambulansın hizmet veriyor. 400 personel ile yıllık ortalama 65 bin hastaya nakil ve sağlık hizmetinin veriliyor. Yeni ambulansların kentimiz için hayırlı olması temennisinde buluyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Vali Karahan, ambulansların anahtarlarını ilgili sağlık personellerine teslim etti.

Ambulanslar, Acıpayam, Kale, Çivril Gümüşsu Mahallesi ile kent merkezindeki Bayramyeri bölgesinde kullanılmak üzere hizmete alındı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizli'ye Alınan 4 Ambulans Hizmete Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement