Denizliyenidenişte Dostluk, İşte Centilmenlik - Son Dakika
Güncel

Denizliyenidenişte Dostluk, İşte Centilmenlik

Denizliyenidenişte Dostluk, İşte Centilmenlik

Süper Lig Süper Final Galatasaray'ın şampiyonluğuyla sona erdi ancak başta İstanbul olmak üzere bir çok ilde çıkan olaylar geceye damga vurdu.

15.05.2012 16:52

Süper Lig Süper Final Galatasaray'ın şampiyonluğuyla sona erdi ancak başta İstanbul olmak üzere bir çok ilde çıkan olaylar geceye damga vurdu. Denizli'de ise, bir Galatasaray taraftarı şampiyonluk kutlaması için 2 bin 500 kişilik lokma döktürdü. Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray taraftarları birbirlerine lokma ikram edip örnek bir davranış sergiledi.

Denizli'nin Muratdede Mahallesi'nde tekstil mağazası sahibi olan Galatasaray taraftarı Yusuf Akar, şampiyonluk kutlaması için bugün lokma döktürdü. İşyerinin önünde 2 bin 500 kişilik lokma döktüren Akar, Fenerbahçe taraftarlarını da davet etti. Bazı Fenerbahçe ve Galatasaraylılar da formalarını giyinip işyerine geldi. Ezeli rakiplerin taraftarları birbirlerine lokma yedirdi. İşyeri sahibi Akar, 'Şampiyon olan tüm Galatasaray camiasını yürekten kutluyorum. Biz taşkınlık yapmadan, fair-play kuralları içerisinde şampiyonluğumuzu kutluyoruz. Mutluluğumuzu abartmıyoruz kimseyi tahrik etmiyoruz. Sonuçta hepimiz kardeşiz. Dev maçtan sonra İstanbul'da yaşanan olayları üzülerek izledik. Otomobiller yakıldı, iş yerleri taşlandı. Bu olayları tasvip etmiyoruz. İki takım taraftarları da biraraya gelip, birbirlerini kutlayabilirler. Biz, Denizli'den bu mesajı vermek istedik. Bu yıl şampiyon biz olduk, seneye belki Trabzonspor, belki Fenerbahçe belki de bir başka kulübümüz olacak. Şampiyon takım alkışlanmalıdır. Sonuçta hepimiz aynı bayrak altında yaşıyoruzö diye konuştu.Fenerbahçe taraftarı Halil Sayın, şampiyonluklarından ötürü Galatasarayı kutladıklarını dile getirdi. Sarı-kırmızı ve sarı-lacivertli taraftarlar, ' Türkiye, Türkiye, Şampiyon Türkiyeö tezahüratında bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizliyenidenişte Dostluk, İşte Centilmenlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement