Dha Ankara - Yargıtay'ın Onur Günü Resepsiyonu TBMM'de Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Dha Ankara - Yargıtay'ın Onur Günü Resepsiyonu TBMM'de Yapıldı

Dha Ankara - Yargıtay\'ın Onur Günü Resepsiyonu TBMM\'de Yapıldı
05.09.2017 20:56

YARGITAY Birinci Başkanı İsmail Rüştü Girit, Adli Yılı Açılış Töreni ve Yargıtay Onur Günü nedeniyle TBMM'de kokteyl düzenledi.

YARGITAY Birinci Başkanı İsmail Rüştü Girit, Adli Yılı Açılış Töreni ve Yargıtay Onur Günü nedeniyle TBMM'de kokteyl düzenledi.

Yargıtay Başkanı Girit ve Yargıtay üyeleri, kokteyle gelen konuklarını karşıladı. Kokteyle, Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç ve çok sayıda yargı üyesi katıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

--------------

-Resepsiyondaki karşılamadan görüntüler

Haber-Kamera: Ümit KOZAN, Mustafa TURAPOĞLU/ ANKARA,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Ankara - Yargıtay'ın Onur Günü Resepsiyonu TBMM'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement