Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Sur Kaymakamlığını ve Sur Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Sur Kaymakamlığını ve Sur Esnafını Ziyaret Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in Sur Kaymakamlığını ziyareti Görmez'in Sur Kaymakamı Memduh Tura ile görüşmesi Görmez'in Sur Kaymakamlığından ayrılışı Görmez'in Ulu Cami çıkışı vatandaşlara selamlaşması Görmez'in Ulu Camii çıkışı Sur esnafını ziyareti Görmez'in aracına binmesi Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Diyarbakır'da Prof. Dr. Görmez, Sur Kaymakamlığını ziyaret etti Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Diyarbakır'ın merkez Sur Kaymakamlığını ziyaret etti.

22.04.2016 15:52

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in Sur Kaymakamlığını ziyareti

Görmez'in Sur Kaymakamı Memduh Tura ile görüşmesi

Görmez'in Sur Kaymakamlığından ayrılışı

Görmez'in Ulu Cami çıkışı vatandaşlara selamlaşması

Görmez'in Ulu Camii çıkışı Sur esnafını ziyareti

Görmez'in aracına binmesi Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Diyarbakır'da

Prof. Dr. Görmez, Sur Kaymakamlığını ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Diyarbakır'ın merkez Sur Kaymakamlığını ziyaret etti.

Sur Kaymakamı Memduh Tura ile makamında görüşen Görmez, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların tamamlandığı ilçe hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Tura, ilçede hayatın normale döndüğünü belirterek, hasar tespiti çalışmalarının sürdüğünü, terör mağduru vatandaşlara gerekli yardımların yapılmaya devam edeceğini, hasar görmüş ve yıkılmış evler ile ilgili vatandaşla istişarede bulunacaklarını bildirdi.

"Vatandaşlara ne arzu ediyorsunuz? Karşılığında ev mi tazminat mı istiyorsunuz? Bu alternatif, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından sunulacak. Süreç başladığından beri bütün vatandaşlarla hiçbir ayrım yapmadan kira ve gıda yardımı yapıyorduk, halen de devam ediyoruz" diyen Tura, evlerine dönemeyen vatandaşlara aylık bin lira yardımda bulunmaya devam ettiklerini aktardı.

Diğer kaymakamlıkların da ihtiyaçlar konusunda destek verdiğini anlatan Tura, " Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın İş-Kur Projesi kapsamında 3 bin aileyi işe aldık. Tekrar bir alım daha olacak. Sigortalı olarak her aileden bir kişi 9 ay boyunca işe alınmış olacak. Bu şekilde vatandaşlarımızı desteklemeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez de Tura'ya, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Sur Kaymakamlığını ve Sur Esnafını Ziyaret Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Sur Kaymakamlığını ve Sur Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement