Diyarbakır - Ak Parti Diyarbakır Aday Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır - Ak Parti Diyarbakır Aday Adaylarını Tanıttı

Diyarbakır - Ak Parti Diyarbakır Aday Adaylarını Tanıttı

Ak Parti, Diyarbakır'da Milletvekili Aday Adaylarını Kahvaltılı Basın Toplantısıyla Tanıttı. İl Başkanı Halit Advan, Yarışın Dostluk İçerisinde Geçmesini İstediğini Söyledi.

16.03.2011 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti, Diyarbakır'da milletvekili aday adaylarını kahvaltılı basın toplantısıyla tanıttı. İl Başkanı Halit Advan, yarışın dostluk içerisinde geçmesini istediğini söyledi.

AK Parti'nin aday adaylarını tanıtım toplantısına İl Başkanı Halit Advan, parti yöneticileri ve 135 aday adayı katıldı. Aday adayları kahvaltı yaptıktan sonra sırayla tek tek kendini tanıttı. Aday adayları arasında, kapatılan Refah Partili Yenişehir Belediye Başkanı Mehmet Güran ile Bağlar Belediye Başkanı Ahmet Yağmur, AK Parti eski milletvekili Avukat Cavit Torun da yeraldı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, aday adaylarını basına tanıtmak için burada toplandıklarını belirterek, "Bu yarışın dostluk içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Buraya gelen aday adaylarını kutluyorum. Sonuçta 11 kişi aday olacak. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra yapılan sohbet sırasında, Diyarbakır'da yaklaşık 30 bin kişinin üyesi olduğu Ensarioğlu ailesinden kimin aday adaylığı için müracaat ettiği yönündeki bir soruya Başkan Advan, "Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olan Galip Ensarioğlu ve eski bakanlardan Salim Ensarioğlu da genel merkez'den aday adaylığı için başvuruda bulundu" dedi.

Milletvekili aday adayları, yapılan tanıtımdan sonra, gazetecilere aile fotoğrafı çektirdi. Tanıtım toplantısına mevcut AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri'nden kimse katılmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır - Ak Parti Diyarbakır Aday Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement