Diyarbakır-Bingöl Karayolunu Kapatan Göstericiler Kimlik Kontrolü Yaptı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır-Bingöl Karayolunu Kapatan Göstericiler Kimlik Kontrolü Yaptı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde düzenlenen intihar saldırısını protesto eden yüzleri maskeli bir grup, Lice ilçesi yakınlarındaki Fis Ovası mevkiinde karayolunda araçları durdurup kimlik konrolu yaptı.

22.07.2015 20:49

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde düzenlenen intihar saldırısını protesto eden yüzleri maskeli bir grup, Lice ilçesi yakınlarındaki Fis Ovası mevkiinde karayolunda araçları durdurup kimlik konrolu yaptı. Göztericilerin PKK propogandası da yaptıkları belirtilen eylem nedeniyle karayolunda uzun araç kuyruğu oluştu.

Diyarbakır- Bingöl karayolu üzerindeki Lice ilçesinin Fis ovası mevkiinde bu akşam saat 18.00 sıralarında bir grup PKK yanlısı eylem yaptı. Şanlırfa'nın Suruç ilçesindeki intihar saldırısını protesto etmek amacıyla yolu trafiğe kapattıklarını öne sürülen yüzleri maskeli kişiler, araçları durdurup kimlik kontrolü yaptı. Karayolunda karşılıklı olarak uzun araç kuyruğu oluşurken, göstericilerin PKK propagandası yaptıkları da öğrenildi.

Lice İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı bazı ekiplerin hazırlıklarını tamamladıktan sonra bölgeye bölgeye sevk edileceği öğrenildi.  PKK yandaşlarının eylemi nedeniyle karayolunda her iki yönde uzun araç kuyrukları oluştuğu belirtildi.

- Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır-Bingöl Karayolunu Kapatan Göstericiler Kimlik Kontrolü Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement