Türkiye'yi Galatasaray Temsil Ediyor - Son Dakika
Güncel

Türkiye'yi Galatasaray Temsil Ediyor

Türkiye\'yi Galatasaray Temsil Ediyor

UEFA, Gazprom'un ünlü futbol adamı Beckenbauer yönetiminde çocuklar için başlattığı "Dostluk için Futbol" projesine Türkiye de alındı.

03.04.2014 08:39  Güncelleme: 08:41

UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sponsoru Gazprom'un ünlü futbol adamı Beckenbauer yönetiminde çocuklar için başlattığı uluslararası DOSTLUK İÇİN FUTBOL projesine Türkiye de alındı. Projede Türkiye'yi 12-14 yaş Galatasaray Alt Yapı takımı temsil edecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sponsoru Gazprom geçtiğimiz yıl çocuklar için başlattığı uluslararası sosyal sorumluluk projesi DOSTLUK İÇİN FUTBOL'a katılan ülke sayısını 2014 yılında ikiye katladı ve Türkiye'yi de dahil etti. Bu yıl proje kapsamında 16 ülkenin ( Almanya, Beyaz Rusya, Bulgaristan, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İtalya, Macaristan, Polonya, Portekiz, Rusya, Sırbistan, Slovenya, Türkiye ve Ukrayna) çocuk futbol takımı oyuncularının katılacağı bir dizi aktivite gerçekleşecek. Projede Türkiye'yi Galatasaray'ın yaşları 12 ila 14 arası değişen alt yapı takımı oyuncuları temsil ediyor.

Projenin Küresel Elçisi: Franz Beckenbauer

DOSTLUK İÇİN FUTBOL projesinin ana etkinliği dünyaca ünlü futbol efsanesi Franz Beckenbauer'in yönetiminde 23-25 Mayıs tarihleri arasında Lizbon'da gerçekleştirilecek II. Uluslararası Çocuk Futbol Takımları Forumu. 2013/2014 UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının oynanacağı gün gerçekleşecek Forum'un ardından genç temsilciler, Estádio da Luz'da oynanacak olan final maçını seyredecek.

Projeyle ilgili olarak Gazprom Yönetim Komitesi Başkanı Aleksey Miller "Gazprom'un farklı sosyal sorumluluk projelerinin bir devamı olan DOSTLUK İÇİN FUTBOL adlı küresel girişimimiz, genç nesillerin karşılıklı saygı çerçevesinde eğitilmesine yardımcı olmayı hedefliyor. Bizim için bu proje, her şeyden önce geleceğe yapılan bir yatırım. Şirketimizin sosyal sorumluluk programları, çocukların sağlıklı bir biçimde, uyumlu bir gelişim için mevcut tüm olanaklara sahip olarak yetiştirilmesini amaçlıyor" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'yi Galatasaray Temsil Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement