Düğün Yolundaki Trafik Kazasında Ölen 2 Arkadaş Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Düğün Yolundaki Trafik Kazasında Ölen 2 Arkadaş Toprağa Verildi

Düğün Yolundaki Trafik Kazasında Ölen 2 Arkadaş Toprağa Verildi

Aksaray'da düğüne gelen davetlileri karşılamadan dönen iki otomobilin çarpıştığı kazada yaşamını yitiren Mustafa Tüzün ve Mustafa Dağdelen, memleketleri Yenikent Beldesi'nde toprağa verildi.

29.09.2015 14:28

Aksaray'da düğüne gelen davetlileri karşılamadan dönen iki otomobilin çarpıştığı kazada yaşamını yitiren Mustafa Tüzün ve Mustafa Dağdelen, memleketleri Yenikent Beldesi'nde toprağa verildi. Dün akşam meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetmiş, teğmen olan damadın arkadaşları olan 3'ü teğmen 4 kişi de yaralandı.

Kaza, dün saat 21.30 sıralarında merkeze bağlı Yenikent Beldesi'nde meydana geldi. Balıkesir'de teğmen olan 25 yaşındaki Osman Çeliker, düğünü için beldeye gelen arkadaşlarını karşılamaları için kendisiyle aynı yaştaki Mustafa Tüzün ve Mustafa Dağdelen'i otomobil ile Konya yoluna gönderdi.

Damadın silah arkadaşları subaylar 27 yaşındaki Uğur Akdağlı, 30 yaşındaki Ahmet Dinç ve aynı yaştaki Recep Demirsoy'u aldıktan sonra 68 KS 528 plakalı otomobili ile beldeye doğru yola çıkan Mustafa Tüzün, belde yakınlarında direksiyon kontrolünü yitirince karşı yönden gelen 51 yaşındaki Celil İlik yönetimindeki 06 TNM 07 plakalı otomobille çarpıştı.

3 KİŞİ ÖLDÜ

Kazada sürücü Mustafa Tüzün ve yanındaki Mustafa Dağdelen ile düğüne gelen damadın subay arkadaşları Uğur Akdağlı, Ahmet Dinç, Recep Demirsoy ile diğer otomobilin sürücüsü Celil İlik ve eşi 50 yaşındaki Rufiye İlik yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı Rufiye İlik, Mustafa Tüzün ve Mustafa Dağdelen hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

İKİ ARKADAŞ TOPRAĞA VERİLDİ

Damadın arkadaşları olan Tüzün ve Dağdelen bugün Yenikent Beldesi'nde kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi. Hakem olduğu öğrenilen Mustafa Dağdelen için Türkiye Futbol Federasyonu da (TFF), resmi internet sitesinde baş sağlığı mesajı yayınladı.

TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, "Aksaray ili bölgesel yardımcı hakemi Mustafa Dağdelen, merkeze bağlı Yenikent kasabasında trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Merhum Mustafa Dağdelen'e Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Kazada yaşamını yitiren Rufiye İlik de yine beldede toprağa verildi. - Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğün Yolundaki Trafik Kazasında Ölen 2 Arkadaş Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement