Dündar’dan Harput’a Brüksel Teşekkürü - Son Dakika
Güncel

Dündar’dan Harput’a Brüksel Teşekkürü

Dündar’dan Harput’a Brüksel Teşekkürü

Bulan Başkan Dündar ve Vali Harput, Organizasyonun Bursa İçin Önemine Değindi.

01.03.2011 16:48  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Vali Şahabettin Harput'u makamında ziyaret ederek " Brüksel'de Bursa Günleri" etkinliğine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Brüksel'de Bursa Günleri'nin ardından biraraya gelerek etkinliği değerlendirme fırsatı bulan Başkan Dündar ve Vali Harput, organizasyonun Bursa için önemine değindi.

Bursa'nın Brüksel'de tek yumruk olduğuna dikkat çeken Başkan Dündar "Kentimizin ulusal ve uluslararası boyutta tanıtılmasına hep beraber öncülük ediyoruz. Her zaman destekçimiz olan sayın valimiz bizleri Brüksel'de de yalnız bırakmadı, kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bursa'nın uluslararası platformda bilinirliğinin artması için bu tür çalışmaların büyük önem taşıdığını dile getiren Vali Şahabettin Harput, "Brüksel'de Bursa Günleri kentimizin tanıtımı için atılmış büyük bir adımdır. Bu tür bir etkinlik ilk kez gerçekleştirilmesine rağmen, hiçbir aksaklık olmadan yürütülmesi gurur vericiydi " dedi. Bu tarz çalışmaların örnek teşkil ettiğini vurgulayan Vali Harput "Atılacak her adım beraberinde daha büyük adımları getirir. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı Bursa için büyük önem taşıyan çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Renkli geçen görüşmede Dündar, Vali Harput'a Brüksel'de Bursa Günleri etkinliği boyunca çekilmiş fotoğraflardan oluşan bir albüm, etkinliği anlatan kısa bir film çalışması ile etkinliğin basında yer alan haberlerinden oluşan bir dosya sundu. Albüm ve diğer çalışmaları dikkatlice inceleyen Harput, "Böyle organizasyonlara imza atmak çok önemli ancak, sonrasında o etkinliğin geri bildirimini alacak çalışmaları yürütmek de bir o kadar önemli, Osmangazi Belediyesi bunu başarmış" dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dündar’dan Harput’a Brüksel Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement