Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne\'den Kısa Kısa

Türk Jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü kutlanmaya devam ediyor.

14.06.2017 16:01

Türk Jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü kutlanmaya devam ediyor.

Kutlamalar kapsamında jandarma Atatürk Anıtı'nda toplandı.

İl Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan'ın anıta çelenk sunması sonrasında saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra törene katılan askerler anı fotoğrafı çektirdi.

-Yaz kursları kayıtları başladı

Uzunköprü Belediyesince düzenlenen yaz kursları kayıtları başladı.

Belediyeden yapılan yazlı açıklamaya göre, Uzunköprü Belediyesi tarafından öğrencilerin spor yapmalarını sağlamak, yaz tatilinde kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve yeni becerilerle tanıştırılması için, bu yılki yaz kursları 3 Temmuz Pazartesi günü açılacak.

Uzunköprü Belediyesi tarafından 2011 yılından itibaren organize edilen yaz kurslarında antrenör eşliğinde basketbol ve voleybol branşlarına ek olarak Atatürk Kültür Merkezinde de gitar ve halk oyunları kursları verilecek.

Yaz Kursları 25 Ağustos'ta sona erecek.

-Balkan Gazeteciler Derneğinden iftar

Edirne'de, Balkan Gazeteciler Derneğince gazetecilere iftar verildi.

Dernek Başkanı Ali Soydan, kentteki bir restoranda düzenlenen iftarın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 11 Balkan ülkesinde örgütlendiklerini söyledi.

Türk ve Müslüman derneklerle birlikte Balkan Gazeteciler Federasyonunu oluşturduklarını anlatan Soydan, şunları kaydetti:

"Bu akşam da Edirne'de derneğimize üye olan gazeteci arkadaşlarımıza iftar yemeğini gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Derneğimizin yer aldığı 11 ülkeyi Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan, Slovenya, Arnavutluk, Kosova, Karadağ, Romanya, Moldova, Sırbistan ve Hırvatistan olarak sıralayabiliriz.

Şu anda Trakya Üniversitesi ile yaptığımız bir proje var. Balkan ülkelerinde gazetecilik eğitimi alan özellikle Türk ve soydaş arkadaşların Türkiye'de eğitim alması ve buradaki arkadaşların Balkanlarda değişik ülkelerde eğitim almalarıyla ilgili çalışmalarımız var. Buda önümüzdeki dönemde gerçekleşecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement