Efsanevi Grup Mfö Arena’ya Çıkıyor! - Son Dakika
Güncel

Efsanevi Grup Mfö Arena’ya Çıkıyor!

Efsanevi Grup Mfö Arena’ya Çıkıyor!

MFÖ grubunun 13 Temmuz akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena konserinde yeni şarkılarını seslendirip seslendirmeyeceği ve Mashar Alanson'un ne giyeceği merakla bekleniyor

08.07.2011 15:09

Türkiye'nin efsanevi müzik grubu MFÖ Boğaz'ın kıyısında unutulmaz şarkılarını seslendirecek…

Yıllara meydan okuyan, şarkıları birer klasik haline gelen MFÖ 13 Temmuz Çarşamba akşamı muhteşem performansı ile Turkcell Kuruçeşme Arena'da sahne alacak.

MFÖ grubunun Güllerin İçinden, Ele Güne Karşı, Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da, Bodrum Bodrum, Yalnızlık Ömür boyu, Sarı Laleler gibi tüm zamanlara damgasını vurmuş en sevilen şarkıları Boğaz'ın kıyısında yankılanacak. MFÖ esprili ve muhteşem şovlarıyla da sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

MFÖ'den Merakla Beklenen Konser…

MFÖ' nün konserde klasikleşmiş şarkılarının yanı sıra 5 yıl aradan sonra bu ay içinde çıkması planlanan yeni albümünden şarkılar söylenip söylenmeyeceği merak ediliyor. Konserin bir diğer bekleneni ise her yıl Turkcell Kuruçeşme sahnesine farklı tasarımlarla çıkan Mazhar Alanson'un bu konser için tercihinin ne olacağı…

Konserlerinde 3 ayrı jenerasyonu bir araya getiren MFÖ grubunun bu özel performansını kaçırmamak için biletler biletix'de !

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Efsanevi Grup Mfö Arena’ya Çıkıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement