Elazığ Grand Prıx’inde Stıhl Yine Birincilik Podyumunda - Son Dakika
Güncel

Elazığ Grand Prıx’inde Stıhl Yine Birincilik Podyumunda

Elazığ Grand Prıx’inde Stıhl Yine Birincilik Podyumunda

Stıhl, Beşiktaş ve Ykm Sport Doğu'nun sesi oldu.

04.07.2011 11:45

"Işıklar Dünya Offshore Şampiyonası"nın 10. yarışı Elazığ Grand Prix'i ile tamamlandı.Baraj gölünün Pertek sahilinde düzenlenen ikinci yarışta, Stihl teknesi son beş yarıştır podyumda birinciliği kimseye kaptırmayarak şampiyonadaki liderliğini korumaya devam etti. Alpay Akdilek- Kerem Tuncer ikilisinin 41.49,843'lük derecelerinin ardından, 41.56,015 zamanlarıyla dünün üçüncü takımı Hamdi Kitapçı-Murat Leki pilotajındaki Beşiktaş-Miele takımı ise ikinci sıraya yerleşirken, Saruhan Tan-Kerim Zorlu'dan oluşan YKM Sport takımı (42.03,906) üçüncülük kupası ile Elazığ'dan ayrılan takımlar oldular.

Sezon başından beri yaşadığı talihsizliklere rağmen mücadeleye canla başla ortak olan Amerikalı pilot Jerome Brarda ile İspanyol pilot Max Dessaux yönetimdeki Fransız takımı Olimpik Marsilya ise yarışın başlarında yaptığı erken pit-stopla olağanüstü bir gayret göstererek üçüncülüğe kadar yükselmeyi başardıysa da 25. tur sonrası teknelerindeki şanzıman arızası nedeniyle yarışa veda etmek zorunda kaldılar.

İtalyan pilot Giovanni Casagni-Tugberk Uca'dan oluşan GSIYAD- Galatasaray takımı ise genel klasmanda dördüncü sırada yer bulurken 30 turun atıldığı yarışma ile şampiyonada sezon yarılanmış oldu.

Dereceye girenlere ödülleri Elazığ Valisi Muammer Erol, İOC Başkanı Uğur Işık, Pertek Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, Cizre Kaymakamı Mehmet Ali Sağlam, Pertek Belediye Başkanı Kenan Çetin ve Habaş Holding adına Ferit Aslan tarafından verildi.

Elazığ ve Tunceli Valilikleri ile Pertekliler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen organizasyonun 11. ve 12. yarışları ise haftaya 9-10 Temmuz Temmuz'da Van Gölü'nde gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığ Grand Prıx’inde Stıhl Yine Birincilik Podyumunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement