Elazığ merkezli 12 ilde düzenlenen operasyonda, farklı illerdeki paravan şirketler üzerinden kamuyu dolandırdığı gerekçesiyle 25 kişi yakalandı.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yapılan teknik ve fiziki takibin ardından farklı illerdeki paravan şirketler üzerinden kamuyu bugüne kadar tespit edilen miktarıyla yaklaşık 60 milyon lira dolandıran suç örgütünü tespit etti.
Aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu suç örgütü üyelerinin yakalanmasına yönelik Elazığ merkezli İstanbul, Ankara, İzmir, Şanlıurfa, Gaziantep, Mardin, Mersin, Antalya, Balıkesir, Şırnak ve Hatay'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 25 şüpheli gözaltına alındı.
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Son Dakika › Güncel › Elazığ Merkezli Suç Örgütü Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?