Elazığspor'un Şampiyonluk Gecesi - Son Dakika
Güncel

Elazığspor'un Şampiyonluk Gecesi

Elazığspor\'un Şampiyonluk Gecesi

Bank Asya 1. Lig'den Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Elazığspor'un şampiyonluk gecesi büyük bir coşku ile kutlandı.

11.05.2012 10:16

Elazığ Atatürk stadyumundaki Elazığspor`un şampiyonluk kutlamaları, dün 19:30'da Atatürk Stadı'nda düzenlenen gece Dünya Kuran-ı Kerim 1.'si Remzi ER'in akşam ezanı ve ardından okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı ardından bir konuşma yapan Kulüp başkanı Selçuk Öztürk, zorlu günlerde devraldıkları Elazığspor'u bu günlere getirirken çekilen sıkıntılara göğüs gerdiklerini ve engelleri aşarak yol aldıklarını belirterek, Süper Lig'de kalıcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kulübün maddi alt yapısını düzeltmek için çalışmalarının devam ettiklerini belirten ÖZTÜRK tüm Elazığlılar'ı birlik ve beraberliğe çağırırken, Elazığspor'un Süper Lig'e çıkması ile birlikte Elazığ'ın da her sahada ilerleme kaydedeceğini ifade etti.

Daha sonra kürsüye gelen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman SELMANOĞLU ve Vali Muammer EROL takımın şampiyon olmasında katkısı olan herkese teşekkür ederek başarının devamı için çalışacaklarını söylediler.

Gecenin Süprizi Evlilik Teklifi Oldu

Başkan Selçuk ÖZTÜRK'ün şampiyon takıma kupasını vermesinin ardından Teknik heyet ve yönetiminde hazır bulunduğu sahnede sürpriz bir olay da yaşandı.Futbolcu Ozan, kutlamalara sevgilisi ile geldiğini söyleyerek sahnede diz çöküp, "Hepinizin huzurunda söylüyorum. Melike benimle evlenir misin? diye selendi. Seyircilerden hep birlikte, "Evet" yanıtı gelince Ozan,şeref tribününe giderek sevgilisi Melike`yi elinden tutup sahneye getirdi. Program sunucusu Fatih Çakar da sahnede temsili bir nikah kıydı.

Elazığspor kulüp başkanı Selçuk Öztürk kupayı futbolculara vererek teşekkür etti. ElazığValisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Ali Şekerdağ ve Emniyet Müdürü Ayhan Buran`a futbolcuların imzalıformaları verildi.

Geceye katılan Elazığ`lı sanatçılar Hamdi Karakılıç,Yüksel Şaman,Tekin Bulut, Oktay Göktürk, Ömer Danış ve Bülent Serttaş, şampiyonluk kutlamalarında hemşehrilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığspor'un Şampiyonluk Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement