Enkaz Altında Töre Cinayeti - Son Dakika
Güncel

Enkaz Altında Töre Cinayeti

Bugünün gazete manşetlerine yansıyan gündemin önemli konuları...

19.11.2011 09:45  Güncelleme: 10:10

Hürriyet Gazetesi, "Suriye İçin İki Senaryo" başlığı ile Türkiye'nin, Beşar Esad yönetiminin özgürlük isteyen halka karşı giderek şiddetlenen baskısı karşısında, Suriye bölgesine tampon bölge kurma ve BM kararıyla müdahale senaryosu hazırlamasını manşetine taşırken, Güneş Gazetesi, "Cerrahpaşa Çöküyor" başlığı ile Tıp Fakültesi'nde 4 poliklinik ile bir kreşin hizmete verdiği binanın, kolonlarındaki çatlamalar nedeniyle boşaltılmasına manşetinden yer verdi.

Günün dikkat çeken manşetlerinden biri de "Enkaz Altında Töre Cinayeti!" başlığı ile Sabah Gazetesinden geldi.

Sabah Gazetesinin haberine göre;

Depremin vurduğu Van'ın Erciş ilçesinde 20 yaşındaki Sevda Kaya, görücü usulüyle tanıştığı 27 yaşındaki Alim Yıldız'la 9 Ekim'de davullu zurnalı bir düğünle dünya evine girdi.

Kaya, 23 Ekim'deki depremden iki hafta sonra Kurban Bayramı'nın ikinci günü henüz resmi nikâh kıymadığı imam nikâhlı eşinin evinde başından kurşunlandı. Genç kadın, hastanede 10 gün boyunca sürdürdüğü yaşam mücadelesini önceki gün kaybetti.

Sevda Kaya'nın ölümle sonuçlanan yaralanmasına ilişkin henüz kimse gözaltına alınmadı. Kaya'nın ağabeyi Vefa Kaya, "Kız kardeşimi o evden biri öldürdü" iddiasında bulundu.

İşte tüm gazeteler ve birinci sayfalarına yansıyan haberler...

Enkaz Altında Töre Cinayeti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Enkaz Altında Töre Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement