Erdemli Ankara Patlaması Sonrası Ülkü Ocakları'nın İstiklal Gecesi İptal Edildi - Son Dakika
Güncel

Erdemli Ankara Patlaması Sonrası Ülkü Ocakları'nın İstiklal Gecesi İptal Edildi

Erdemli Ankara Patlaması Sonrası Ülkü Ocakları\'nın İstiklal Gecesi İptal Edildi

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 'İstiklal Gecesi& etkinliği ve konserler Ankara patlaması nedeniyle yapılmadı.

14.03.2016 11:41

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 'İstiklal Gecesi& etkinliği ve konserler Ankara patlaması nedeniyle yapılmadı. Erdemli Lisesi Spor Salonu'ndaki geceye MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç, Erdemli Belediye Başkanı MHP'li Mükerrem Tollu, Ülkü Ocakları Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Programın başlamasıyla birlikte Ankara'da yaşanan patlama haberi salona ulaştı. Haberin ardından sahneye çıkan MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk, patlamayı kınayarak terörü lanetledi. Ankara'da alçakça bir saldırının yaşandığını söyleyen Öztürk, "Ankara'da hain bir terör saldırısı gerçekleştirildi. Bizleri derinden yaralayan bu olayın ardından burada bugün eğlence düzenleyemeyiz. Konser iptal edilmiştir. Patlama da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Bunun üzerine Ali Kınık ve Ahmet Şafak konserleri gerçekleştirilmedi. Vatandaşlar da 'Kahrolsun PKK', 'Vatan sana canım feda' ve 'Bayrak inmez vatan bölünmez' sloganları atıp salondan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdemli Ankara Patlaması Sonrası Ülkü Ocakları'nın İstiklal Gecesi İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement