Erdemli Öldürdüğü Eşi ve Çocuklarıyla Yan Yana Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Erdemli Öldürdüğü Eşi ve Çocuklarıyla Yan Yana Toprağa Verildi

Erdemli Öldürdüğü Eşi ve Çocuklarıyla Yan Yana Toprağa Verildi

Öldürdüğü eşi ve çocuklarıyla yan yana toprağa verildiMersin'in Erdemli İlçesi'nde, borçları yüzünden girdiği bunalım sonucu eşi ve 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra intihar eden seyahat acentesi sahibi 32 yaşındaki Murat Bayram, eşi ve çocuklarıyla yan yana toprağa verildi.

09.06.2016 18:26

Öldürdüğü eşi ve çocuklarıyla yan yana toprağa verildi

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde, borçları yüzünden girdiği bunalım sonucu eşi ve 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra intihar eden seyahat acentesi sahibi 32 yaşındaki Murat Bayram, eşi ve çocuklarıyla yan yana toprağa verildi.

Borçları yüzünden bunalıma girdiği öne sürülen Murat Bayram, Akdeniz Mahallesi Eren Apartmanı'nın 5'nci katında oturdukları dairede dün eşi 30 yaşındaki Sultan ile çocukları 5 yaşındaki Mehmet Ali ve 3 yaşındaki Zeynep Bayram'ı tabancayla başlarına ateş ederek öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Yaklaşık 300 bin lira borcu olduğu Belirtilen Murat Bayram ile eşi ve çocuklarının cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Cenazeler Erdemli İlçesi Kocahasanlı Asri Mezarlığı'na götürüldü. Cenazelerin gelmesi ile birlikte yakınları gözyaşına boğuldu.

'PARMAKLA GÖSTERİLECEK İYİ AİLEYDİ'

Murat Bayram'ın yakınlarından Sinan Uğuz, "Onlar parmakla gösterilecek kadar iyi geçinen bir aileydi. Son dönemde yaşadığı mali sıkıntılar onu bu duruma sürüklemiş olabilir" dedi. Murat Bayram'ın diğer bir yakını Alim Evlik ise, "Murat sevecen, iyilik yapmasını seven, arkadaşları ile iyi geçinen biriydi. Çok şaşırdık ve üzüldük. Murat'ın da sıkıntılı olduğunu duyduk" diye konuştu. Kılınan cenaze namazlarının ardından cenazeler, Kocahasanlı Asri Mezarlığı'nda yan yana açılan mezarlarda toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haber-Kamera: Mehmet DOĞANER/ ERDEMLİ(Mersin), (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdemli Öldürdüğü Eşi ve Çocuklarıyla Yan Yana Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement