Erdoğan, Bakanlar Kurulu'nu Topluyor! Helallik Alacak - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Bakanlar Kurulu'nu Topluyor! Helallik Alacak

Bakanlar Kurulu'nu toplayacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümet üyelerine hem veda edecek hem bir defa daha helallik isteyecek.

06.07.2015 08:00  Güncelleme: 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu'nu bugün Beştepe'de topluyor. Toplantıda; Suriye'deki gelişmeler, sınırdaki son durum ve Türkiye'nin güvenli bölge kurma seçeneği masada olacak.

HÜKÜMET ÜYELERİNE VEDA

Söz konusu Bakanlar Kurulu, hükümet üyelerine de aynı zamanda veda niteliği taşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk önce 19 Ocak'ta en son 20 Nisan'da kabine toplantısına başkanlık etmişti.

GÜNDEM SURİYE VE SEÇİM

Bugün dördüncüsü gerçekleştirilecek zirvede konuşulacak konular arasında; terörle mücadele, çözüm süreci, seçim sonuçları, ekonomi ve Avrupa Birliği başlıkları da var. Erdoğan, yeni döneme ilişkin süreçlerin nasıl yürütülmesi gerektiği ile ilgili hükümetin tecrübeli isimlerinin görüşlerini alacak, kendi değerlendirmelerini aktaracak.

HELALLİK İSTEYECEK

Toplantının ardından kabine üyelerini iftar yemeğinde ağırlayacak olan Erdoğan; Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tarım Bakanı Mehdi Eker ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik gibi 3 dönem kriterine takılan isimlerle de vedalaşacak. Bu isimlerin yaptıkları bütün çalışma ve hizmetlerden dolayı Erdoğan'ın teşekkür edeceği ve bir defa daha helallik isteyeceği öğrenildi.

ERDOĞAN'IN BAŞKANLIK ETTİĞİ SON TOPLANTI OLABİLİR

Öte yandan, koalisyon hükümetinin kurulması halinde bu uygulamanın devam etmeyeceği ileri sürülüyor. Toplantılara son verilirse, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği son Bakanlar Kurulu toplantısı olacak.

Erdoğan, Bakanlar Kurulu\'nu Topluyor! Helallik Alacak

Son Dakika Güncel Erdoğan, Bakanlar Kurulu'nu Topluyor! Helallik Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (51)

  • vatan: bi defol git haram olsun 38 17 Yanıtla
  • Çağdaş: İnşallah iyi haberi de duyarız minarelerden 19 11 Yanıtla
  • hacı: inşallah son olur.. haramzadelerden bu milleti koru yarabbi.. 24 6 Yanıtla
  • BENİM HAKKIM SANA HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN: dolar 2.8 tl euro 3 tl bütçe açığı 112 milyar dolardan 430 milyar dolara çıkmış komşuların hepsiyle savaş halindeyiz memlekette insanlar ayrıştırıldı asgari ücret 950 tl emekliye verdiği 24 tl ülkede hırsızlık yolsuzluk tüm kamu kurumlarını sarmış durumda diyanet işleri başkanı zırhlı mercedese biniyor haramilik haramzadelik ülkede diz boyu kendisini padişah zannediyor ailece ülkeyi yönetiyorlar haram zehir zıkkım olsun kursağı bunların haram dolu allah bunları bildiği gibi yapsın 24 5 Yanıtla
  • yakup: tezamanda selani da duyarız inşallah sen milet le helal les türki yemizi ne duruma düşür dün 7 22 Yanıtla
  • HARAM OLSUN SANA: haram zehir zıkkım olsun sana sen bu ülkeye hep kötülük yaptın 23 6 Yanıtla
  • feryat: Türk milletinin hakkı sana haram olsun 19 7 Yanıtla
  • TÜRK: Seversin sevmessin ama eşşek gibi bu ülkenin Geçmiş Başbakanı ve Bugünkü Cumhurbaşkanı koltuğunda oturan insana saygısızlık edemezsinki halk tarafından seçilen ilk ve tek Cumhurbaşkanına... 6 19 Yanıtla
  • Cap: Yemezler tayip erdogan millet haram ediyorr harammm 16 9 Yanıtla
  • 76 IGDIRLI: ALLAH SIZI MAHSERDE LANETLIYECEK SARAYI BAŞINA YIKACAĞIZ ISIDE YARDIM EDECEĞINE FAKIRLERE VE YOKSULLARA YARDIM ETSEYDIN EDERDIM ALLAH SENI ISLAH ETSIN INŞAILAH 12 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement