Demirel'in Cenazesi Sonrası Erdoğan ve Gül'den Sürpriz Zirve - Son Dakika
Güncel

Demirel'in Cenazesi Sonrası Erdoğan ve Gül'den Sürpriz Zirve

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Demirel'in cenazesi sonrası 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Meclis'te bir araya geldi. İkili, Ankara'yı sarsan kitap sonrası ilk kez görüştü.

19.06.2015 09:55  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Meclis'te düzenlenen devlet töreni sırasında tokalaşarak buzları erittik mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sürpriz bir görüşme gerçekleşti.

ÇİÇEK'İN ODASINDA SÜRPRİZ ZİRVE

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Abdullah Gül, TBMM'de 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in cenaze törenine katıldıktan sonra biraraya geldi. 45 dakika süren görüşme, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in Meclis'teki odasında gerçekleştirildi.

AK PARTİ'NİN DENEYİMLİ İSİMLERİYLE DE GÖRÜŞTÜ

Gül, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Meclis Başkanı'nın makamında bir süre daha Cemil Çiçek ile kaldı. Bu sırada görüşmeye AKP'nin deneyimli isimlerinden Abdülkadir Aksu, Salih Kapusuz, Necati Çetinkaya ve Kemalettin Göktaş da katıldı.

SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI

Gül'ü ayrılırken Cemil Çiçek ve yine aynı isimler uğurladı. Gül, gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

DAVUTOĞLU DA ORADAYDI AMA GÖRÜŞMEYE KATILMADI

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da görüşme sırasında odanın civarında olduğu, bir süre Süleyman Soylu ile görüştüğü ancak daha sonra o noktayı terk edip Erdoğan-Gül görüşmesine katılmadığı belirtildi.
Erdoğan ve Abdullah Gül Demirel'in cenazesinde...

KİTAP SONRASI İLK BULUŞMA

Erdoğan ve Gül, Abdullah Gül'ün danışmanı Ahmet Sever'in yazdığı, Ankara'da büyük yankı uyandıran "Abdullah Gül'le 12 yıl" kitabının piyasaya çıkmasının ardından ilk kez bir araya geldi. Kitapta Gül ile "dava arkadaşı" Recep Tayyip Erdoğan arasındaki ilişkinin özellikle son yıllardaki kırılganlığını gösteren pek çok çarpıcı detay yer alıyordu.

KOALİSYON TARTIŞMALARI

Abdullah Gül seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiş " AK Parti'nin içinde olduğu bir koalisyon hükümeti arayışına girilmeli. Tüm şartlar zorlanarak uzlaşı zemini yaratılmalı." mesajı vermişti. Gül ve Erdoğan'ın bu sürpriz zirvede 7 Haziran seçimleri sonrası başlayan koalisyon tartışmalarını da gündeme alacağı konuşuluyor.




Demirel\'in Cenazesi Sonrası Erdoğan ve Gül\'den Sürpriz Zirve

Son Dakika Güncel Demirel'in Cenazesi Sonrası Erdoğan ve Gül'den Sürpriz Zirve - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • Baran: Gül dikenlidir rte a batar.gül ab diyor,rte isid diyor.gül demokrasi diyor,rte baskanlik adi altinda tupincilik oynamak istiyor.kürt sorunu:gül meclisde konusalim diyor, rte hakan fidan idare Eder diyor. AKP bogazina kadar batmis,gülde kurtaramaz 19 23 Yanıtla
  • akgenc: Yine türk milletine bir tezgah kuruyorlardir. 17 19 Yanıtla
  • YALOVALI: PADİŞAH GİDİCİ.ABBAS YOLCU.GÜÇÇÜK ENİŞTE GİDİCİ.DUMAN OLDULAR.BİTİKLER YANİ. YANİ MANİ OLUR MU? BÖYLE FANİ.OLUR OLUR BAL GİBİ OLUR. 18 16 Yanıtla
  • CONTACI ERCAN: PADİŞAH GİDİCİ.ABBAS YOLCU.GÜÇÇÜK ENİŞTE GİDİCİ.BİTİKLER YANİ.DUMAN OLDULAR. 13 20 Yanıtla
  • Ben: Bu adam gulude kandiracak anlasilan gitsede kurtulsak onu gorunce migdem bulaniyor artik 11 19 Yanıtla
  • Fero: İşte adam bunlar bunlar görmek istiyen gitsinde adam görsün yakışır size ak parti 15 14 Yanıtla
  • YAMYAMLAR ODASI: DEMİRELİN 60 SENEDE YAPMADIĞINI ERDOĞAN 12 SENEDE YAPTI DEMİREL BU ÜLKEYİ TEKNOLOJİDEN UZAK BIRAKTI CAHİL YETİŞTİRDİ CEHALETİN SORUMLUSU DEMİRELDİR. RECEP TAYYİP TÜRKİYENİN MİMARIDIR PARARLEL ÇETELER İSTEDİKLERİ GİBİ AT OYNATAMAYINCA ERDOĞANA DÜŞMAN OLDULAR %60 I ANGUTLAR VE KIZIL KOYUNLAR BİR ARAYA GELİP BİR HÜKÜMET KURAMADI SEÇİM ÖNCESİ HEPSİ SALDIRIYORDU NE OLDU ŞİMDİ TÜRKİYE KAYBETTİ 16 10 Yanıtla
  • ANKARA: PADİŞAH VE GÜÇÇÜK ENİŞTE GİDİCİ.ABBAS YOLCU.DUMAN OLDULAR.BİTİKLER YANİ. 10 15 Yanıtla
  • rte: Abdullah gul yyazikki bitiyorsun yalniz biraktin yol arkadaslarini sana hakkim helal degildir bilesin 6 16 Yanıtla
  • Murat: Gül yandı usta fırçalar şimdi 11 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement