Eroinle Yakalandı, Gazetecileri Tehdit Etti - Son Dakika
Güncel

Eroinle Yakalandı, Gazetecileri Tehdit Etti

Eroinle Yakalandı, Gazetecileri Tehdit Etti

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı ekipler saat 23.45 sıralarında merkez Meram ilçesi Larende Caddesi üzerinde devreyi görevi yaparken şüphelendikleri Mehmet G. ve Sinan Y.'yi durdurdu.

28.01.2014 03:21

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı ekipler saat 23.45 sıralarında merkez Meram ilçesi Larende Caddesi üzerinde devreyi görevi yaparken şüphelendikleri Mehmet G. ve Sinan Y.'yi durdurdu. Ekipler şüphelilerin üzerlerinde yaptıkları aramada sigara kutuları içine saklanmış satışa hazır 30 fişek (adet) eroin ele geçirildi. Bunun üzerine çeşitli suçlardan poliste 17 kaydı bulunan Mehmet G. ile basit yaralama suçundan kaydı bulunan Sinan Y. gözaltına alındı. Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden Sinan Y. kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Biz torbacımıyız sanki. Beni neden çekiyorlar. Bir paket için ayıptır. Bizim de çevremiz, dostumuz, düşmanımız var. Sen şimdi bir paket mal için beni çek. Bak ben yarın senin kafana nasıl sıkacağım" diye tehdit etti. Şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından polis merkezine teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eroinle Yakalandı, Gazetecileri Tehdit Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement