Erzurum'da Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı

Erzurum\'da Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı

Erzurum'un Pasinler İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kişi Öldü, 4 Kişi Yaralandı.kaza Bugün (5 Ağustos) Saat 13.30 Sıralarında Pasinler İlçe Merkezi Girişinde Meydana Geldi. Erzurum'dan Köprüköy İlçesine Gitmekte Olan Şerafettin Özkan (39) Yönetimindeki 25 Es 911 Plakalı Otomobil, Pasinler İlçesi Girişinde, Yolun Kenarında Patates Satıcısı Fehim Öğürce'in İşyeri Önünde Park Halindeki Ali Rıza Yer'e Ait 25 Pa 635 Plakalı Kamyonete Arkadan Çarptı. Kazada, Sürücü Şerafettin Özkan ile Otomobilde Bulunun ve Kimliği Henüz Tespit Edilemeyen 30 Yaşlarındaki 1 Kişi Öldü. Otomobilde Bulunan ve Yine İsimleri Belirlenemeyen 2 Kişi, Kamyonette Bulunan Celal Kılıç (15) ve Seyyar Satıcı Fehim Öğürce Olmak Üzere Toplam 4 Kişi de Yaralandı.

05.09.2010 19:56

ERZURUM'un Pasinler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.Kaza bugün (5 Ağustos) saat 13.30 sıralarında Pasinler ilçe merkezi girişinde meydana geldi. Erzurum'dan Köprüköy ilçesine gitmekte olan Şerafettin Özkan (39) yönetimindeki 25 ES 911 plakalı otomobil, Pasinler ilçesi girişinde, yolun kenarında patates satıcısı Fehim Öğürce'in işyeri önünde park halindeki Ali Rıza Yer'e ait 25 PA 635 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kazada, sürücü Şerafettin Özkan ile otomobilde bulunun ve kimliği henüz tespit edilemeyen 30 yaşlarındaki 1 kişi öldü. Otomobilde bulunan ve yine isimleri belirlenemeyen 2 kişi, kamyonette bulunan Celal Kılıç (15) ve seyyar satıcı Fehim Öğürce olmak üzere toplam 4 kişi de yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Gözaltına alınan Kamyonet sürcüsü Ali Rıza Yer, "Yol kenarında kurduğu çadırda patates satan Fehim Öğürce'nin tezgahı önünde park etmiş patetes boşaltıyorduk. O sırada büyük bir gürültü koptu. Ortalık kan gölüne döndü. Güvenlik şertine hızla giren sürücü sanırım uyumuştu. Bana vurmasa dereye uçacaktı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum'da Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement