ESK Genel Müdürü MÜSİAD Üyeleri İle Buluştu - Son Dakika
Güncel

ESK Genel Müdürü MÜSİAD Üyeleri İle Buluştu

ESK Genel Müdürü MÜSİAD Üyeleri İle Buluştu

Genel Müdür İsmail KEMALOĞLU İstanbul Soğuk Depo Müdürü Nevzat SERDAR ile birlikte 21 Haziran 2013 tarihinde İstanbul'da MÜSİAD üyeleri ile buluştu.

02.07.2013 13:12

Genel Müdür Sayın İsmail KEMALOĞLU İstanbul Soğuk Depo Müdürü Nevzat SERDAR ile birlikte 21 Haziran 2013 tarihinde İstanbul'da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Üyelerinden İkbal Gıda, Danet, Kervancı Grup, Kocaeli Çiftlik, Kaanlar Gıda, Aydos Et, Özlem Et, Hakmar, Akyüz Gıda ve Etçi firmasının yetkilileri ile kahvaltı da bir araya geldi.

Dünyadaki ve özellikle de ülkemizdeki hayvancılık sektörünün durumu ve sorunların konuşulduğu kahvaltıda MÜSİAD üyeleri, ülkemizdeki hayvancılık sektörünün gelişmesi konusunda düşüncelerini Genel Müdürümüzle paylaştı.

İstanbul'da kırmızı et pazarı ve piyasasını değerlendiren sektör temsilcileri, Türkiye'deki besicilik sistemini, besicilerin sorunlarını tartıştılar. İstanbul başta olmak üzere ülke genelinde mezbaha ve kesimhanelere dair yapılan değerlendirmenin ardından, daha modern ve teknolojik tesislerle çalışmanın önemine değindiler.

Kırmızı ette kalite sınıflandırılması, hayvan ırkları, süt ve yem fiyatları konusunda fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda sektörün taleplerini de değerlendirildi.

İstanbul'daki bazı mağazaları da ziyaret eden Sayın KEMALOĞLU, mağazaların işleyişleri konusunda bilgi aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ESK Genel Müdürü MÜSİAD Üyeleri İle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement