Eski Milli Boksöre Tatil Yolunda Kaza Şoku - Son Dakika
Güncel

Eski Milli Boksöre Tatil Yolunda Kaza Şoku

Eski Milli Boksöre Tatil Yolunda Kaza Şoku

ESKİ milli boksörlerden ve uluslararası boks hakemliği yapan 53 yaşındaki Ali Hasetçi'ye ait, oğlu 20 yaşındaki Bilal Hasetçi'nin kullandığı otomobil, Denizli'nin Çardak İlçesi yakınlarında aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp takla attı.

10.06.2010 19:07

ESKİ milli boksörlerden ve uluslararası boks hakemliği yapan 53 yaşındaki Ali Hasetçi'ye ait, oğlu 20 yaşındaki Bilal Hasetçi'nin kullandığı otomobil, Denizli'nin Çardak İlçesi yakınlarında aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp takla attı. Kazada, Ali Hasetçi ile 3 çocuğu yaralanırken, eşi 47 yaşındaki Hecile ve küçük oğlu 10 yaşındaki Furkan Talha öldü. Hasetçi, Boks Federasyonu Başkanlığı için adaylığını açıklamıştı.

Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında Denizli'nin Çardak İlçesi yakınlarında meydana geldi. Kayseri'de oturan ve Ankara'daki akrabalarını ziyaret ettikten sonra ailesiyle birlikte tatil için Aydın'ın Didim İlçesi'ne giden eski milli boksörler Ali Hasetçi'nin oğlu Bilal Hasetçi yönetimindeki 06 PLY 15 plakalı otomobil, düz yolda aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle bir anda kontrolden çıktı.

Yol kenarına savrulan ve taklalar otomobil, metal yığınına dönerken, kazada Ali Hasetçi'nin eşi Hecile ve oğlu Furkan Talha olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Yaralanan Ali Hasetçi, oğulları sürücü Bilal ve 11 yaşındaki Burak ile kızı Nezahat Hasetçi ise Pamukkale Üniversitesi ve Denizli Servergazi Devlet hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Eski milli boksörün eşi ve oğlunun cenazeleri, savcının incelemesinin ardından Çardak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Boks camiasında şok etkisi yaratan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1973 yılında boksa başlayan, 6 kez üst üste Türkiye Şampiyonu olan ve Balkan Şampiyonluğu bulunan Ali Hasetçi, son dönemlerde, AK Parti kurucuları arasında yer alan Boks Federasyon Başkanı Caner Doğaneli'ye yönelik sert muhalefetiyle dikkati çekmişti. Boks Federasyonu Başkanlığı'na da adaylığını koyan Hasetçi, Başkan Doğaneli'nin kendisine "Davalarını geri al, seni genel sekreter yapayım. 5 bin TL de maaş vereyim" teklifinde bulunduğunu öne sürmüştü.

DENİZLİ/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Milli Boksöre Tatil Yolunda Kaza Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement