Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı: "Önümüzde 2 Çıkış Maçı Var" - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı: "Önümüzde 2 Çıkış Maçı Var"

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı: "Önümüzde 2 Çıkış Maçı Var"

Süper Lig'de 17 puanla en alt sırada yer alan Eskişehirspor'un Basın sözcüsü Mehmet Arı, "Pes etmiyoruz.

09.03.2016 13:38

Süper Lig'de 17 puanla en alt sırada yer alan Eskişehirspor'un Basın sözcüsü Mehmet Arı, "Pes etmiyoruz. Bu hafta oynayacağımız Akhisar Belediyespor ve ardından karşılaşacağımız Kayserispor, bizim için doğuş maçı olacak" dedi.

Atatürk Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyen Mehmet Arı oynadıkları son 3 maçta Kasımpaşa, Bursaspor ve Beşiktaş'a mağlup oldukları belirtti. Bu hafta oynayacakları Akhisar Beyediyespor maçıyla çıkışa geçmek istediklerini söyleyen Mehmet Arı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Şu anda bütün camia çok üzgün biliyorum. Bizler de çok üzgünüz. Kızgınız, sıkıntılıyız. Ama Eskişehirsporlu olarak umutlarımızı yitirmedik dik duruyoruz. Önümüzdeki Akhisar maçı, arkasından bir Kayseri maçı var. Çok önemli olan iki tane kritik maç oynayacağız. Ben buradan camiaya taraftara bir şey söylemek istiyorum. Mağlubiyetle ayrılmak hepimizde bir hayal kırıklığı yarattı. Ama bu Eskişehirspor bizim, hepimizin. Ben inanıyorum ki Akhisar Belediyespor ve Kayserispor maçı Eskişehirspor için yeni bir doğuş maçları olacak. İnşallah bu maçlarla beraber inanıyorum ki seri galibiyetlere geçeceğiz ve bu ligde tutunacağız. Ben buradan Samet hocama, futbolculara, teknik heyete de güvencimizin tam olduğunu onlarla beraber olduğumuzu, son dakikaya kadar mücadelemizi bırakmayacağımızı açık açık deklere ediyorum."

ANIL VE ALPASLAN KADRO DIŞI

Basın sözcüsü Mehmet Arı, Kamil Ahmet'in saklığını sürdüğünü, Akhisar Belediyespor maçına oynamasının çok zor olduğunu söyledi. Anıl ve Alpaslan'ın ise kadro dışı bırakıldığını açıklayan Mehmet Arı," Anıl ve Alpaslan'a hocamızın raporu doğrultusunda ve yönetimin de onayladığı şekilde şuanda kadro dışı uygulamamız var. Bu ne zamana kadar sürer ne zaman biter bunla ilgili hoca ve yönetim toplanır gerekli şartlar yerine geldiği zaman tekrar kadroya girerler. Bunlar biliyorsunuz futbolun doğasında var. Bir de Meye'ye 5 bin Euro hocanın raporu ve yönetimin onayladığı bir şekilde cezamız var" diye konuştu.

MÜCADELE SON DAKİKAYA KADAR DEVAM EDECEK

Pes etmeyecekleri, ligde kalmak için son dakikaya kadar mücadele edeceklerini söyleyen Mehmet Arı şöyle konuştu:

"Camiada bir kara bulutlar dolaşıyor. Hepimiz sıkıntılıyız üzüntülüyüz ama biz Eskişehirsporluyuz, sonuna kadar bu işi götüreceğiz. Yönetim olarak inancımızı yitirmedik. Çok üzgünüz ama biz Eskişehirsporluyuz. Dik durmasını, Türkiye'ye Eskişehirspor camiasının büyüklüğünü, bu taraftarın bu camianın büyüklüğünü hep beraber göstermek zorundayız. Pes etmek yok. Son dakikaya kadar mücadeleye devam edeceğiz. Pazar günü oynayacağımız Akhisar'ı geçmeliyiz ki Kayseri'ye hep beraber tek vücut olarak gitmeliyiz. Bu savaşı, bu direnişi sürdürmek zorundayız. Morallerimizi bozmayalım. Pes etmek en kolayı. Pes etmiyoruz, devam ediyoruz. Bütün hırsımızla daha da kenetlenerek devam ediyoruz. Ben bu camiaya inanıyorum. Bu mücadele son dakikaya kadar devam edecek."

- Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı: 'Önümüzde 2 Çıkış Maçı Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement