Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ve AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçelerinde "demokrasi nöbeti"ne katılarak, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

30.07.2016 14:00

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ve AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçelerinde "demokrasi nöbeti"ne katılarak, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

AK Parti Mersin İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamya göre, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Anamur'daki demokrasi nöbetinde yaptığı konuşmada, ülkesine, geleceğine ve demokrasisine sahip çıkan herkese teşekkür etti.

Demokrasi nöbetinin önemini anlatan Özkan,"Bugün bu kaldırımlarda yatmazsak, yarın Allah muhafaza Ermeniler'in ve Yunanlılar'ın Kızılhaç çadırlarında yatmak zorunda kalırız. Bugün burada terlemezsek yarın ısınacak bir yuva bulamayız. Dışarıda perişan oluruz. Bugün bedenimizi feda edemezsek Allah korusun yarın onurumuzu ve şerefimizi feda etmek zorunda kalırız. Bugün bu darbeler karşısında dik duramazsak yarın batı uşaklarının önünde diz çökeriz. Biz bugün burada olmazsak yarın Allah korusun hainlerin eline geçmiş tanklar burada olur. Onların tankı topu varsa bizim de imanımız var." ifadelerini kullandı.

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik de 15 Temmuz akşamından itibaren vatanına ihanet içinde olanlara karşı mücadele edenlere ayrı ayrı teşekkür etti.

Kapkara gecenin sonunda aydınlığa çıkmanın devlet ve millet için şükür sebebi olduğunu bildiren Ercik, milletin silahını millete doğrultan alçakların da millete hesap vereceğini kaydetti.

Tek bayrak, tek devlet ve tek vatan uğrunda darbe girişimine karşı durarak şehit olanlara Allah'tan rahmet dileyen Ercik, şunları kaydetti:

"İşgalcilere, çapulculara, hainlere ve paralelcilere pabuç bırakmayacağız. Bunların bedelini çok ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğanla ve demokrasimizin bütün unsurlarıyla birlikte bu hain, kahpece ve alçakça darbe girişimini kınıyoruz. Tüm camialarla birlikte AK Partilisi MHP'lisi CHP'lisi el ele verdik meydanları doldurduk. Başkomutanımızın bizlere talimatı vardı 'meydanlar boşalmasın' diye. Bizler de meydanlardaydık, yurdun dört bir yanında Mersin'in dört bir yanında meydanlardayız. İkinci bir emre kadar da meydanlarda olacağız."

Özkan ve Ercik, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Bozyazı ve Aydıncık'ta "demokrasi nöbeti"ne katılan vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement