Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta Araç Çalan 3 Kişi, Şanlıurfa'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta Araç Çalan 3 Kişi, Şanlıurfa'da Yakalandı

Gaziantep ve Kahramanmaraş\'ta Araç Çalan 3 Kişi, Şanlıurfa\'da Yakalandı

Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta araç çalan 3 kişi, Şanlıurfa'da yakalandıVIDEO YOKGAZİANTEP'ten çaldıkları hafif ticari araçla geldikleri Kahramanmaraş'ta bir otomobili daha çalan 3 kişi, polis tarafından Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde yakalandı.

09.11.2016 13:48

Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta araç çalan 3 kişi, Şanlıurfa'da yakalandı

VIDEO YOK

GAZİANTEP'ten çaldıkları hafif ticari araçla geldikleri Kahramanmaraş'ta bir otomobili daha çalan 3 kişi, polis tarafından Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde yakalandı.

Hayrullah Mahallesi Malik Ejder Caddesi'nde park halinde olan 46 NL 479 plakalı otomobil, geçen pazartesi gecesi çalındı. Sabah otomobilinin yerinde olmadığını gören berber Levent K.'nın ihbarı üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı oto hırsızlığı ekipleri, çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, otomobili çalan kişilerin, önce hafif bir ticari araçla keşif yaptığını belirledi. Polis ayrıca, hırsızların keşif yaptığı aracın da aynı gece Gaziantep'ten çalındığını saptadı.

ŞANLIURFA'DA TESBİT EDİLDİLER

Yapılan araştırmalarda otomobilin Muhammet B. (27), İbrahim Fethullah Ö. (21) ile Fatih Y. (19) tarafından çalındığı ve Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde saklandıklarını belirlendi.

Kahramanmaraş'ta çalınan otomobilin ise Gaziantep'e götürüldüğünü belirleyen ekipler, Şanlıurfa polisi ile koordineli bir çalışma başlattı. 3 şüpheli, Suruç İlçesi'nde saklandıkları adreste yakalanırken, Kahramanmaraş'tan çalınan otomobil Gaziantep'in İstiklal Mahallesi'nde, Gaziantep'ten çalınan hafif ticari araç ise Suruç'ta ele geçirildi.

Ayrıca şüphelilerden Muhammet B.'nin 4 ayrı hırsızlık suçundan arandığı, Fethullan Ö.'nün ise uyuşturucu ve hırsızlık suçlarından sabıkası olduğu ortaya çıktı. Şüphelilerin, çaldıkları araçla Kahramanmaraş ve çevre illerde de evlerden hırsızlık olaylarını karıştıkları da belirlendi. Düz kontak yaparak çaldıkları araçların tanınmaması için jant gibi bazı aksesuar ve parçalarını da değiştiren Muhammet B., İbrahim Fethullah Ö. ile Fatih Y., polis tarafından Kahramanmaraş'a getirilerek sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta Araç Çalan 3 Kişi, Şanlıurfa'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement