Gazzeli İşçiler Kötü Yaşam Şartlarını Protesto Etti - Son Dakika
Güncel

Gazzeli İşçiler Kötü Yaşam Şartlarını Protesto Etti

Gazze'deki işçiler, İsrail'in 2006'dan beri uyguladığı hukuksuz ablukanın kaldırılması ve içinde bulundukları kötü yaşam şartlarının iyileştirilmesi için gösteri düzenledi.

10.05.2018 16:45

Gazze'deki işçiler, İsrail'in 2006'dan beri uyguladığı hukuksuz ablukanın kaldırılması ve içinde bulundukları kötü yaşam şartlarının iyileştirilmesi için gösteri düzenledi.

Filistin İşçi Sendikaları Genel Federasyonu'nun çağrısı üzerine Gazze'deki Birleşmiş Milletler (BM) binası önünde toplanan onlarca işçi, İsrail'in uyguladığı hukuksuz ablukanın kaldırması için uluslararası toplumu harekete geçmeye çağıran ifadelerin yazılı olduğu döviz ve pankartlar taşıdı.

Sendika yetkililerinden Halid Hüseyin, gösteri sırasında yaptığı konuşmada, "Filistin halkına şantaj yapmak ve ulusal değerlerinden vazgeçirmek için İsrail'in 11 yılı aşkın süredir uyguladığı abluka, Gazze'deki insani durumun hiç olmadığı kadar kötüleşmesine neden olmuştur. Ekonomik, sosyal ve siyasi krizlerin görmezden gelinmeye devam edilmesi halinde bir felaketin yaşanması kaçınılmaz." dedi.

Gazzeli İşçiler Kötü Yaşam Şartlarını Protesto Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazzeli İşçiler Kötü Yaşam Şartlarını Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement