Gençler Ülkenin Aydınlık Geleceğine Katkı Yapacak - Son Dakika
Güncel

Gençler Ülkenin Aydınlık Geleceğine Katkı Yapacak

Gençler Ülkenin Aydınlık Geleceğine Katkı Yapacak

Abdulkadir Mahmutoğlu Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i ziyaret etti.

01.04.2013 11:35

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yürüttüğü "Yüz Güler Yüz" projesi kapsamında Türkiye'nin 12 şehrinden gelen gençlerin Türkiye'nin aydınlık geleceğine katkı yapacağına inandığını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yürüttüğü "Yüz Güler Yüz" projesi kapsamında Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden öğrenci temsilcileri ile birlikte Konya'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürü Abdulkadir Mahmutoğlu Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ve gençlerle birlikte Başkan Akyürek'i ziyaret eden Genel Müdür Mahmutoğlu, Türkiye'nin 12 şehrinden 1.200 gencin Konya'ya geldiğini söyledi.

Proje kapsamında belli kriterlerle seçilerek belirlenen gençlerin gelecekte Türkiye'yi temsil edeceklerini kaydeden Mahmutoğlu, gençlerin Mevlana şehri Konya'dan bir gönül elçisi olarak döneceklerine inandığını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Yüz Güler Yüz projesi nedeniyle teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, Türkiye'nin dört bir yanından gelen gençlere ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

Konuşmasında Türkiye'nin gelişme sürecini de değerlendiren Başkan Akyürek, "Gençlerimiz, insanlarımız çalışkan, sanayicilerimiz üretken. Artık kaynaklarımız daha iyi kullanılıyor. Okuyan insanımız çoğalıyor. Projeye katılan gençlerimizin ülkemizin aydınlık geleceğine katkı yapacağını düşünüyorum. Öğrencilik döneminde bir şekliyle öne çıkan gençler Türkiye'nin gelecekteki yöneticileridir" dedi.

Başkan Akyürek, ziyaretin sonunda Genel Müdür Mahmutoğlu'na çini sikke, öğrenci temsilcilerine de Mesnevi hediyeler etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığının 100 Güler Yüz projesi kapsamında Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Gümüşhane, Kars, Muş, Şırnak ve Tunceli'den gelen gençler 4 gün boyunca şehrin tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret ederek çeşitli programlara katılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençler Ülkenin Aydınlık Geleceğine Katkı Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement