Giresun'da Polis Vatandaş El Ele Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Giresun'da Polis Vatandaş El Ele Yürüdü

Giresun\'da Polis Vatandaş El Ele Yürüdü

Türk Polis Teşkilatı'nın 167.Kuruluş yıldönümü nedeniyle Giresun'da polis vatandaş el ele yürüdü.

07.04.2012 15:04

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Giresun'da polis vatandaş el ele yürüdü.

Herkes İçin Spor Federasyonu, Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ve Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Giresun Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Aygün Attar, Milli Eğitim İl Müdürü Necati Akkurt, Türkiye Herkes İçin Sağlık Federasyonu Başkanı Prof.Dr.Erdal Zorba ve vatandaşlar katıldı.

Giresun Emniyet Müdürlüğü önünden başlayan polis halk yürüyüşü Giresun Valiliği önünde kurulan eğlence

platformunda sona erdi. Eğlence platformunda açılış konuşmasını yapan Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Prof.Dr. Erdal Zorba, "Polislerimiz hem can,hem mal,hem sağlığımız konusunda bizim güvencemizdir.Onlarsız biz bizsiz de onlar olmaz.Bir polis çocuğu olarak ta böyle bir günde burada olmak benim için çok mutluluk verici.Federasyon olarak her yaştan kişiye spor yaptırarak kendiyle barışık sağlıklı bir toplum yaratmak isteyen bir federasyonuz.Biz 2020 olimpiyatlarını almak isteyen ve çocuklarımıza her türlü sporu sevdirerek onlarla daha güzel bir nesil yaratmak isteyen bir federasyonuz.Siz bizsiniz bizde siziz herkes için spor diyoruz ve herkesi sağlıklı yaşamaya davet ediyoruz" dedi.

Vatandaş ve polisin yapılan el ele yürüyerek daha bir kaynaştığını ifade eden İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak ise "Polis haftası etkinliklerimizde bugün burada Gençlik Spor İl Müdürümüz Zeki Atlı ve Herkes İçin Spor Federasyonu'nun özverili gayretleri ile unutamayacağımız çocuklarımızın doyasıya eğlendiği dolayısıyla da polis haftamızın kutlanmasına ayrı bir nefes, ayrı bir güzellik kattı kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Prof.Dr. Erdal Zorba, Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Emniyet Müdürü Hikmet Bulak ve Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Aygün Attar'a katılımlarından dolayı plaket verdi.

Düzenlenen program Giresun Belediyesi ve Gençlik Spor Merkezi halk oyunlarının gösterileriyle sona erdi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun'da Polis Vatandaş El Ele Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement